Ελλάδα   >   Ν. Αττικής - Αθηνών   >   Αθήνα   >   Υπηρεσίες   >   Αστρολογία - Μελλοντολόγοι

Κινέζικο Ωροσκόπιο – Αστρολογία€ 0   (Αθήνα)


Κωδικός αγγελίας: 74732-7-53320
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 27-04-2024 10:51:34
Απαντήστε χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα

Κινέζικο Ωροσκόπιο – Αστρολογία Αθήνα νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Αστρολογία - Μελλοντολόγοι Υπηρεσίες (φωτογραφία 1)

© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Η Κινέζικη Αστρολογία βασίζεται σε έναν 12ετή κύκλο. Κάθε ένα από τα 12 έτη του κύκλου παίρνει το όνομα ενός από τα 12 ζώδια του Κινέζικου ωροσκοπίου. Κάθε ζώδιο έχει την δική του προσωπικότητα και μερικές ξεχωριστές ιδιότητες. Τα 12 ζώδια της Κινέζικης αστρολογίας θεωρείται ότι αποτελούν σημαντικό παράγοντα του ανθρώπινου τρόπου ζωής και επηρεάζουν τα άτομα σε όλη τη διάρκεια της ζωής τους.
Στη Κινέζικη Αστρολογία δεν υπάρχουν αντιστοιχίες ανάμεσα στα ζώδια και σε αστερισμούς όπως συμβαίνει με την δυτική αστρολογία. Ωστόσο, οι Κινέζοι αστρολόγοι ανέκαθεν παρατηρούσαν τις κινήσεις των αστερισμών και των πλανητών.
Εμπιστέψου την Κινέζικη Αστρολογία σε κάθε δυσκολία που αντιμετωπίζεις και να είσαι σίγουρος-η ότι θα εκπλαγείς από τις αποκαλύψεις των ανθρώπων που θα απαντήσουν στη κλήση σου.
Κάλεσε στο 901.901.5190 οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, 365 μέρες το χρόνο και μάθε αυτά που οι άλλοι φοβούνται να σου πουν.

Αγγελιοδότης: (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα μέλους (Προφίλ, Αγγελίες))
Τύπος αγγελίας: Προσφορά (Προσφέρω κάποια υπηρεσία)

 
X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας Κοινοποίηση
Απαντήστε στον αγγελιοδότη: 
Τσεκάρετε το πλαίσιο ελέγχου (checkbox):


→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας