Ελλάδα   >   Ν. Αττικής - Αθηνών   >   Αθήνα   >   Υπηρεσίες   >   Συγγραφή - Επιμέλεια - Μετάφραση

Δωρεάν Σπουδές στο Εξωτερικό - Academynet   (Αθήνα)


Κωδικός αγγελίας: 64254-7-56334
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 23-04-2019 11:29:42
Απαντήστε στο: [email protected]   

Δωρεάν Σπουδές στο Εξωτερικό - Academynet Αθήνα νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Συγγραφή - Επιμέλεια - Μετάφραση Υπηρεσίες (φωτογραφία 1)

© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Δωρεάν Σπουδές στο Εξωτερικό - Academynet

Εάν επιθυμείτε δωρεάν σπουδές στο εξωτερικό σε υψηλού κύρους πανεπιστήμια και παράλληλα αναζητάτε να επιλέξετε το κατάλληλο πρόγραμμα, ανάμεσα σε ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων, απευθυνθείτε στην Academynet. Η Academynet μπορεί να κατευθύνει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς υποψήφιους φοιτητές που επιθυμούν υψηλού επιπέδου φοίτηση και επαγγελματική αποκατάσταση. Η επιλογή του κατάλληλου προπτυχιακού ή μεταπτυχιακού προγράμματος, μεταξύ πλήθους πανεπιστημίων και χωρών, αποτελεί υπόθεση δική μας! Σας βοηθούμε να πραγματοποιήσετε την κατάλληλη επιλογή ανάμεσα σε εκατοντάδες προγράμματα που προσφέρουν ανά χώρα τα πανεπιστήμια, με βάση τις ανάγκες σας και τους περιορισμούς που θα μας θέσετε. Όλα τα προγράμματα που σας προτείνουμε είναι δωρεάν και διδάσκονται στην αγγλική γλώσσα. Επομένως, τα δίδακτρα και η ξένη γλώσσα δεν θα αποτελέσουν εμπόδιο στις σπουδές σας.

Επιπλέον, αναλαμβάνουμε τη σύνταξη της αίτησης σας για εξασφάλιση θέσης στο πανεπιστήμιο και όλων των εγγράφων/εκθέσεων που απαιτούνται. Ενισχύουμε δραστικά την αποτελεσματικότητα της αίτησης σας για σπουδές στο εξωτερικό, μέσω της συγγραφής μοναδικών και άρτια επιμελημένων συνοδευτικών εγγράφων (Personal Statements, Statement of Purpose, Motivation letter, Curriculum Vitae, Letter of recommendation, Reference Letter). Είμαστε δίπλα σας από το πρώτο στάδιο της αναζήτησης προγράμματος ως την υποβολή της αίτησης σας μεριμνώντας να έχετε κάνει τη σωστή επιλογή.

Μπορείτε να επικοινωνείτε με την Academynet στο [email protected] ή καλέστε στο 6970445824.
https://academynet.edu.gr

Αγγελιοδότης: (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα μέλους (Προφίλ, Αγγελίες))
Τύπος αγγελίας: Προσφορά (Προσφέρω κάποια υπηρεσία)

 
X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας Κοινοποίηση

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας