Ελλάδα   >   Ν. Θεσπρωτίας   >   Ηγουμενίτσα   >   Εργασία   >   Υπάλληλοι - Διοίκηση

Αναζητούμε Συνεργάτη Επιχειρήσεων€ 1000   (Ηγουμενίτσα)


Κωδικός αγγελίας: 135006-4-0
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 13-11-2023 23:53:52
Απαντήστε στο: [email protected]   

Συμμετέχετε στο Ταξίδι μας: Αναζητούμε Συνεργάτη Επιχειρήσεων
Εισαγωγή: Η Εταιρεία μας θα είναι ένας επαναστατικός πάροχος προσωπικών υπηρεσιών και αναζητά ένα συνεργάτη επιχειρήσεων για να διαμορφώσουμε μαζί το μέλλον και να ξεκινήσουμε μαζί ένα συναρπαστικό επιχειρηματικό ταξίδι. Δεν χρειάζεστε κεφάλαιο για να γίνετε συνεργάτης μας αλλά να έχετε τις απαραίτητες δεξιότητες και αξίες για τη δουλειά. Επίσης η διαμορφούμενη εταιρεία θα έχει έδρα της την Κέρκυρα και το κόστος διαμονής θα είναι καλυμμένο σε περίπτωση που είστε από άλλο μέρος της Ελλάδας (χωρίς να συμπεριλαμβάνει λογαριασμούς κοινής ωφελείας – νερό, ηλεκτρικό).
Σχετικά με εμάς: Στόχος μας είναι να καθιερωθούμε ως ένας κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών στον τομέα μας. Περηφανευόμαστε για τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα και είμαστε ενθουσιασμένοι για το δυναμικό ανάπτυξης τα επόμενα χρόνια.
Τι αναζητούμε: Αναζητούμε ένα άτομο που να συμμερίζεται και να υποστηρίζει τις αξίες της ομαδικότητας, της συνεργασίας, της αλληλοβοήθειας, της κατανόησης, της αποτελεσματικής επικοινωνίας και του αμοιβαίου σεβασμού.
• Ομαδικότητα: Αναζητούμε έναν συνεργάτη που να αξιολογεί και να ενισχύει τη συνεργασία στην ομάδα, διαμορφώνοντας ένα περιβάλλον όπου η συνεργασία είναι το κλειδί για την επίτευξη κοινών στόχων.
• Αμοιβαία Βοήθεια: Η δυνατότητα να προσφέρουμε και να λαμβάνουμε βοήθεια ο ένας από τον άλλον αποτελεί κεντρικό στοιχείο της εργασίας μας. Αναζητούμε ένα άτομο που να είναι διαθέσιμο για αμοιβαία υποστήριξη και ενίσχυση.
• Κατανόηση: Ένα άτομο που θα μπορεί να κατανοεί τις ανάγκες και τις προκλήσεις της ομάδας, διαμορφώνοντας έτσι μια περιβαλλοντική συνείδηση και υποστήριξη.
• Αποτελεσματική Επικοινωνία: Αναζητούμε ένα άτομο με καλές δεξιότητες επικοινωνίας, που να μπορεί να μεταδίδει ιδέες με σαφήνεια και αποτελεσματικότητα.
• Αμοιβαίος Σεβασμός: Ο σεβασμός προς τις διαφορετικότητες και ο σεβασμός προς τις απόψεις των άλλων είναι βασικό στοιχείο της εργασίας μας. Αναζητούμε ένα άτομο που να σέβεται και να εκτιμά την ποικιλομορφία στην ομάδα.

Γιατί να συνεργαστείτε μαζί μας:
• Καινοτόμα Προσέγγιση και Ηγετική Θέση στην Αγορά: Θα γίνετε μέλος μιας καινοτόμου εταιρείας στον κλάδο της και θα συμμετέχετε στο ταξίδι μας προς ακόμη μεγαλύτερα ύψη. Επίσης θα δουλεύετε για μια εταιρεία όπου η συνεργασία και οι συνεισφορές όλων γιορτάζονται.
Τι κερδίζετε:
• Θα μπορέσετε να επωφεληθείτε από ένα σημαντικό ποσοστό συμμετοχής, ευθυγραμμίζοντας την επιτυχία σας με τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη της εταιρείας και θα έχετε στρατηγική επιρροή παίζοντας καθοριστικό ρόλο στις αποφάσεις, διαμορφώνοντας την κατεύθυνση των υπηρεσιών μας.
• Δυνατότητα για υψηλά κέρδη: Απολαύστε τα οφέλη των συλλογικών μας προσπαθειών λαμβάνοντας μέχρι και 35% επί των συνολικών κερδών.
Συνεργατικό Περιβάλλον:
• Υποστηρικτική Κουλτούρα: Προωθούμε μια υποστηρικτική κουλτούρα όπου κάθε μέλος έχει την ευκαιρία να αναπτύξει τις ικανότητές του και να συμβάλει στην επιτυχία της εταιρείας.
• Συνεργασία και Αμοιβαίος Σεβασμός: Προωθούμε τη συνεργασία και τον αμοιβαίο σεβασμό, δημιουργώντας ένα περιβάλλον όπου οι ιδέες συναντούν την υποστήριξη.
Πώς να Υποβάλετε Αίτηση: Εάν διαθέτετε όραμα και είστε έτοιμοι να συμβάλετε στην επιτυχία μιας καινούργιας επαναστατικής εταιρείας, στείλτε το βιογραφικό σας και ένα συνοδευτικό γράμμα στο email:
[email protected]
Όταν μας στείλετε την αίτηση σας, παρακαλούμε να μας δώσετε την γραπτή συγκατάθεση σας στο συνοδευτικό γράμμα προκειμένου να προβούμε σε μια τυπική διεξαγωγή ελέγχου του ιστορικού σας. Σας παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπεριλάβει τα παρακάτω στοιχεία στο βιογραφικό σας: Όνομα και επίθετο , Ημερομηνία γέννησης, Διεύθυνση(κατοικία), Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, Τηλεφωνικό νούμερο, Λεπτομέρειες σχετικά με την εκπαίδευσή σας όπως όνομα σχολείου, Ημερομηνίες φοίτησης, τοποθεσία, Πιστοποιητικό αποφοίτησης, Λεπτομέρειες σχετικά με την προηγούμενη απασχόλησή σας (όπως όνομα εργοδότη, στοιχεία επικοινωνίας, ημερομηνίες απασχόλησης, περιγραφή θέσης εργασίας).
Γιατί χρειαζόμαστε τα παραπάνω στοιχεία: είναι αναγκαία για την εκτέλεση ενός τυπικού ελέγχου ασφαλείας, καθώς η εταιρεία μας θα επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα πελατών. Αυτό θα μας επιτρέψει να διασφαλίσουμε την ακεραιότητα στο χώρο εργασίας μας αλλά και να προστατεύσουμε τα προσωπικά δεδομένα των πελατών μας.
Καταληκτική Ημερομηνία Υποβολής Αιτήσεων: 31/12/2023

Προσφέρω θέση εργασίας με μισθό 1000 ευρώ
Εργασία πλήρους απασχόλησης
Με σύναψη συμβολαίου
Όχι εξ' αποστάσεως εργασία
Όχι πρακτική άσκηση
Με αποδοχές
Αγγελιοδότης: Ιδιώτης (Μη εγγεγραμμένος χρήστης)
Τύπος αγγελίας: Προσφορά (Θέλω να προσλάβω κάποιον - προσφορά θέσης εργασίας)

 
X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας Κοινοποίηση

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας