Ελλάδα   >   Ν. Αχαϊας   >   Αιγιο   >   Ακίνητα   >   Πωλήσεις / Ενοικιάσεις καταστημάτων

Ανακινισμενο Επαγγελματικο Ακινητο στο κεντρο του Αιγιου€ 3500   (Αιγιο)


Κωδικός αγγελίας: 69826-3-86686
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 14-11-2023 13:49:40
Απαντήστε χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα

Ανακινισμενο Επαγγελματικο Ακινητο στο κεντρο του Αιγιου Αιγιο νομού Αχαϊας, Πελοπόννησος Πωλήσεις / Ενοικιάσεις καταστημάτων Ακίνητα (φωτογραφία 1)

© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Ανακινισμενο Επαγγελματικο Ακινητο στο κεντρο του Αιγιου Αιγιο νομού Αχαϊας, Πελοπόννησος Πωλήσεις / Ενοικιάσεις καταστημάτων Ακίνητα (μικρογραφία 1)
Ανακινισμενο Επαγγελματικο Ακινητο στο κεντρο του Αιγιου Αιγιο νομού Αχαϊας, Πελοπόννησος Πωλήσεις / Ενοικιάσεις καταστημάτων Ακίνητα (μικρογραφία 2)
Ανακινισμενο Επαγγελματικο Ακινητο στο κεντρο του Αιγιου Αιγιο νομού Αχαϊας, Πελοπόννησος Πωλήσεις / Ενοικιάσεις καταστημάτων Ακίνητα (μικρογραφία 3)

Πρόκειται για ένα αυτοτελές γωνιακό νεοκλασικό διατηρητέο κτίριο μεγάλης προβολής το οποίο βρίσκεται στο καρδιά του Αιγίου, έναντι του Δημαρχείου, σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους του Ιστορικού Κέντρου. Ο προσανατολισμός του είναι νότιος και τα ψηλά ταβάνια με τα μεγάλα ανοίγματα τονίζουν το φως, φωτίζοντας στο μέγιστο όλους τους χώρους του ακινήτου. Το κτίριο έχει συνολικό εμβαδό 612,55 τ.μ. και αποτελείται από τρία επίπεδα: υπερυψωμένο ΥΠΟΓΕΙΟ 201,50 τ.μ., ΙΣΟΓΕΙΟ 209,55 τ.μ. και Α' ΟΡΟΦΟΣ 201,50 τ.μ. Έχει γίνει ολική ανακαίνιση σε όλους τους στατικούς φορείς, στα ηλεκτρολογικά και στα υδραυλικά (ύδρευση αποχέτευση), και το μόνο που υπολείπεται είναι μερική εσωτερική πλακόστρωση. Αποτελείται από ενιαίους χώρους σε κάθε επίπεδο, 2 wc (Ισόγειο και 1ος όροφος), κουζίνα (1ος όροφος) καθώς και μεγάλο διαμπερή ακάλυπτο χώρο στο ισόγειο του ακινήτου, 100τ.μ περίπου. Όλοι οι χώροι μπορούν ενδεχομένως να τροποποιηθούν όπως 8έλει ο εκάστοτέ ενδιαφερόμενος για μέγιστη αποδοτικότητα. Το κτίριο εξυπηρετείται από κλιμακοστάσιο και στα 3 επίπεδα και έχει προϋποθέσεις/πρόβλεψη για ανελκυστήρα που μπορεί να εξυπηρετήσει και ΑΜΕΑ. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα του ακινήτου είναι πως μπορεί να διατεθεί ξεχωριστά (υπόγειο και ισόγειο μαζί ή πρώτος όροφος μόνος του) καθώς υπάρχει ανεξάρτητη είσοδος για τον πρώτο όροφο. Είναι κατάλληλο για κατάστημα, υπηρεσίες, εστίαση, γραφεία, τράπεζα, ιατρικό κέντρο - κέντρο υγείας, ωδείο, φροντιστήριο διαφόρων ειδών, ΚΔΑΠ και γενικά για πολλές επαγγελματικές χρήσεις. Πρόκειται για μια μοναδική ευκαιρία καθώς νεοκλασικά κτίρια αυτού του αρχιτεκτονικού επιπέδου, πλήρως ανακαινισμένα, σε τόσο κεντρικό σημείο και τέτοιου μεγέθους / επιφάνειας και προβολής, είναι μοναδικά και δεν εμφανίζονται συχνά στην αγορά ακινήτων.

Εμβαδόν: 612 τ.μ. (5.72 ευρώ/τ.μ.)
Μη Επιπλωμένο
Ενεργειακή κλάση: Εξαιρείται
Σκυλιά αποδεκτά
Γάτες αποδεκτές
Αγγελιοδότης: Ιδιώτης (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα μέλους (Προφίλ, Αγγελίες))
Τύπος αγγελίας: Προσφορά (Προσφέρω κάποιο ακίνητο)

 
X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας Κοινοποίηση
Απαντήστε στον αγγελιοδότη: 
Τσεκάρετε το πλαίσιο ελέγχου (checkbox):


→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας