Ελλάδα   >   Ν. Αττικής - Αθηνών   >   Αθήνα   >   Πωλούνται   >   Ηλεκτρονικές συσκευές

Αναβαθμιστε την εμπειρία πλοήγησης σας:AXIOM 2 PRO 12" RVM€ 3800   (Αθήνα)


Κωδικός αγγελίας: 85921-1-0
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 21-02-2024 15:20:47
Απαντήστε χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα

Αναβαθμιστε την εμπειρία πλοήγησης σας:AXIOM 2 PRO 12" RVM Αθήνα νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Ηλεκτρονικές συσκευές Πωλούνται (φωτογραφία 1)

© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Αναβαθμιστε την εμπειρία πλοήγησης σας:AXIOM 2 PRO 12" RVM Αθήνα νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Ηλεκτρονικές συσκευές Πωλούνται (μικρογραφία 1)
Αναβαθμιστε την εμπειρία πλοήγησης σας:AXIOM 2 PRO 12" RVM Αθήνα νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Ηλεκτρονικές συσκευές Πωλούνται (μικρογραφία 2)
Αναβαθμιστε την εμπειρία πλοήγησης σας:AXIOM 2 PRO 12" RVM Αθήνα νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Ηλεκτρονικές συσκευές Πωλούνται (μικρογραφία 3)

Μαύρο, Η/Υ, GPS/Ψαρομέτρηση.

Το RAYMARINE Axiom2 Pro 12 RVM Sonar Black είναι το τελευταίο εργαλείο ηλεκτρονικών για ενεργές αλιείες που απαιτούν το καλύτερο στην τεχνολογία GPS και ψαρομετρήσεων. Με την οθόνη LCD υψηλής ανάλυσης, τις προηγμένες δυνατότητες εικόνας σοναρ και τις προηγμένες δυνατότητες χαρτογράφησης και πλοήγησης, αυτή η συσκευή είναι ο τέλειος τρόπος για να εξασφαλίσετε την κορυφαία θέση όταν πρόκειται για αλιεία.

Με τις συναρμολογήσιμες πρεσβείες της προηγμένης τεχνολογίας, το Axiom2 Pro 12 RVM Sonar Black είναι σε θέση να παρέχει απίστευτη λεπτομέρεια, ευκρίνεια και ακρίβεια όταν πρόκειται για τον εντοπισμό ψαριών, υποδοχών υποβρύχιας στρώματα και άλλων σημαντικών δεδομένων. Είτε αλείψετε σε νερό ή σε θαλάσσιο, αυτή η συσκευή έχει την τεχνολογία για να σας δώσει αποτελέσματα.

Εκτός από τις προηγμένες δυνατότητες σοναρ, το Axiom2 Pro 12 RVM Sonar Black διαθέτει επίσης ένα ευκολούς στη χρήση σύστημα GPS που σας επιτρέπει να χαρτογραφήσετε το μονοπάτι σας, να παρακολουθήσετε την ταχύτητα και τη θέση σας και να σημειώσετε κλειδιά θέσεις και σημεία για μελλοντική αναφορά. Με τις ισχυρές δυνατότητες επεξεργασίας του και τις προηγμένες αλγορίθμους λογισμικού, αυτή η συσκευή μπορεί να σας παρέχει ενημερωμένες πραγματικού χρόνου και τα πιο ακριβή δεδομένα.

Συνολικά, αν ψάχνετε για το τελευταίο εργαλείο GPS και ψαρομετρήσεων για την επόμενη ταξίδι αλιείας σας, το RAYMARINE Axiom2 Pro 12 RVM Sonar Black είναι ο τρόπος να πάτε. Με τις προηγμένες δυνατότητες του, τη δυνατή διάρκεια ζωής και την ευκολούς χρήση του περιβάλλοντος, αυτή η συσκευή είναι σίγουρη να σας δώσει το προσφέρον κέρδος που χρειάζεστε για να φέρετε την αλιεία σας επίπεδο παραπάνω.

Αγγελιοδότης: Ιδιώτης (Μη εγγεγραμμένος χρήστης)
Τύπος αγγελίας: Προσφορά (Πουλάω κάποιο αντικείμενο)

 
X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας Κοινοποίηση
Απαντήστε στον αγγελιοδότη: 
Τσεκάρετε το πλαίσιο ελέγχου (checkbox):


→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας