Ελλάδα   >   Ν. Θεσσαλονίκης   >   Θεσσαλονίκη   >   Υπηρεσίες   >   Υπηρεσίες κτιρίων - Συντήρηση

INTERIOR DESIGNER - ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΡΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ   (Θεσσαλονίκη)


Κωδικός αγγελίας: 71558-7-39942
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 27-09-2021 18:07:33
Απαντήστε χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα

INTERIOR DESIGNER - ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΡΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ Θεσσαλονίκη νομού Θεσσαλονίκης, Μακεδονία Υπηρεσίες κτιρίων - Συντήρηση Υπηρεσίες (φωτογραφία 1)

© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

INTERIOR DESIGNER - ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΡΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ Θεσσαλονίκη νομού Θεσσαλονίκης, Μακεδονία Υπηρεσίες κτιρίων - Συντήρηση Υπηρεσίες (μικρογραφία 1)
INTERIOR DESIGNER - ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΡΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ Θεσσαλονίκη νομού Θεσσαλονίκης, Μακεδονία Υπηρεσίες κτιρίων - Συντήρηση Υπηρεσίες (μικρογραφία 2)
INTERIOR DESIGNER - ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΡΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ Θεσσαλονίκη νομού Θεσσαλονίκης, Μακεδονία Υπηρεσίες κτιρίων - Συντήρηση Υπηρεσίες (μικρογραφία 3)

INTERIOR DESIGNER - ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΡΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ
Mε άνω των 20 χρόνων εμπειρία στο χώρο, σχεδιαζοντας απο ιδιωτικές κατοικίες , επαγγελματικούς χώρους (γραφείο, μαγαζια, εστιατόρια, cafe - bar), έως και ξενοδοχεία.
Πάθος μου είναι το Design και σκοπός μου να φτιάχνω χώρους μοναδικούς, όπως και ο κάθε άνθρωπος που ζει σ' αυτους, φιλοδοξώντας να νιώθουν ευτυχισμένοι, με άνεση και ζεστασιά. Το προσωπικό στυλ, οι επιθυμίες και οι ανάγκες σας, είναι πηγή έμπνευσης μου. Απο την μελέτη και τον σχεδιασμό μέχρι την ολοκλήρωση του εργου.
Παρέχω ολοκληρωμένες υπηρεσίες, απο τη διαρρύθμιση των χώρων, την επιλογή των υλικών και επίπλων, έχοντας την επίβλεψη μέχρι την ολοκλήρωση του έργου. Η εμπειρία μου και το μεράκι μου, εγγύηση για το άριστο αποτέλεσμα έως και την παραμικρή λεπτομέρεια.
Έχετε σχεδιαστικό δίλημμα και χρειάζεστε βοήθεια;
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή απορία σας, θα χαρώ πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μου
Η εμπειρία μου άνω των 20 ετών στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων και σε ειδικές και κατά παραγγελία δημιουργίες, εγγυάται το άριστο αποτέλεσμα.
https://mminteriors.gr , [email protected], τηλ. 6945.38.04.61

Αγγελιοδότης: (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα μέλους (Προφίλ, Αγγελίες))
Τύπος αγγελίας: Προσφορά (Προσφέρω κάποια υπηρεσία)

 
X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας Κοινοποίηση
Απαντήστε στον αγγελιοδότη: 
Τσεκάρετε το πλαίσιο ελέγχου (checkbox):


→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας