Ελλάδα   >   Ν. Θεσσαλονίκης   >   Θεσσαλονίκη   >   Πωλούνται   >   Επιχειρήσεις

Eπιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος, Bar Restaurant.€ 60000   (Θεσσαλονίκη)


Κωδικός αγγελίας: 73569-1-60543
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 05-04-2019 05:05:58
Απαντήστε στο: [email protected]   

Eπιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος, Bar Restaurant. Θεσσαλονίκη νομού Θεσσαλονίκης, Μακεδονία Επιχειρήσεις Πωλούνται (φωτογραφία 1)

© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Eπιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος, Bar Restaurant. Θεσσαλονίκη νομού Θεσσαλονίκης, Μακεδονία Επιχειρήσεις Πωλούνται (μικρογραφία 1)
Eπιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος, Bar Restaurant. Θεσσαλονίκη νομού Θεσσαλονίκης, Μακεδονία Επιχειρήσεις Πωλούνται (μικρογραφία 2)
Eπιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος, Bar Restaurant. Θεσσαλονίκη νομού Θεσσαλονίκης, Μακεδονία Επιχειρήσεις Πωλούνται (μικρογραφία 3)

Πωλείται επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος, FoodBar, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Βρίσκεται σε κεντρικό πεζόδρομο δίπλα στην Αγίας Σοφίας, και λειτουργεί ως μοντέρνο εστιατόριο μπαρ, βιομηχανικού στυλ. Ο εσωτερικός χώρος είναι 50τμ, καταλαμβάνει εξωτερικό χώρο στον πεζόδρομο για να φιλοξενήσει 25 η και παραπάνω καθήμενους πελάτες, και έχει έξοδο στον ακάλυπτο χώρο του κτιρίου που χρησιμοποιείται για βοηθητικούς η αποθηκευτικούς σκοπούς.
Το κατάστημα διαθέτει άδεια που καλύπτει όλων των ειδών φαγητό, κρύων και ζεστών παρασκευασμάτων, οινοπνευματωδών ποτών και καφέ. Έχει εγκατεστημένο σύστημα εξαερισμού με καπνοδόχο που φτάνει μέχρι την ταράτσα του κτιρίου και ισχυρό μοτέρ που δεν επιτρέπει καμία μυρωδιά στο εσωτερικό την ώρα του μαγειρέματος.
Είναι φουλ εξοπλισμένο, ικανό να παράξει οτιδήποτε απο φαγητό, ποτό η ροφήματα. Διαθέτει ανοιχτή πεντακάθαρη κουζίνα που λειτουργεί με φυσικό αέριο, μεγάλο μπαρ, δύο τουαλέτες και χώρο πλυσίματος. Επίσης, αρκετό αποθηκευτικό χώρο ψύξης, κατάψυξης και ξηρής αποθήκευσης, ηχοσύστημα, σύστημα ανίχνευσης φωτιάς/πυρόσβεσης, κάμερες παρακολούθησης και συναγερμό.
Το μαγαζί βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία, εχει δημιουργήσει ένα πολύ καλό πελατολόγιο και φημίζεται για το φαγητό του. Διαθέτει πολύ προσεγμένο κατάλογο με πρωινό, καφέ, όλων των ειδών τα οινοπνευματώδη ποτά, μεζέδες και κυρίως πιάτα. Το κατάστημα δεν πωλείται για οικονομικούς λόγους, και θα συνεχίσει να λειτουργεί μέχρι να υπάρξει κάποια σοβαρή πρόταση εξαγοράς. Ο αγοραστής, αν δεν επιθυμεί να κάνει ριζικές αλλαγές στο κατάστημα, θα συνεχίσει την λειτουργία του απο την ημέρα της αγοράς.
Το ενοίκιο του ακινήτου ειναι στα 900 ευρώ/μήνα

Αγγελιοδότης: Ιδιώτης (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα μέλους (Προφίλ, Αγγελίες))
Τύπος αγγελίας: Προσφορά (Πουλάω κάποιο αντικείμενο)

 
X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας Κοινοποίηση

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας