Ελλάδα   >   Ν. Μαγνησίας   >   Βόλος   >   Ακίνητα   >   Σπίτια / Διαμερίσματα προς πώληση

2ΔΣΚ, διαμπερές, πρόσοψη ΒΑ, πωλείται λόγω ανάγκης€ 85000   (Βόλος)


Κωδικός αγγελίας: 69610-3-86047
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 30-08-2023 21:13:32
Απαντήστε χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα

Γατζοπούλου 17, Αναυρος Βόλου
Ε: 79μ2, 1ος όροφος, Πωλείται 85.000Ε κάτω της αντικειμενικής του αξίας

Ενα καλοσυνάτο σπίτι. Σε άμεση σχέση με τη γειτονιά, από τις ωραιότερες της πόλης, τον Αναυρο. Στο φαρδύτερο σημείο του δρόμου, λόγω πολεοδομικής διαμόρφωσης της γωνίας προς την λεωφόρο, άνοδο από το πάρκο και την θάλασσα, που σημαίνει όχι πολύς θόρυβος κυκλοφορίας. Πολύ κοντά σε βασικές εξυπηρετήσεις – κρεοπωλείο, σούπερ μάρκετ, μανάβικα- δενδροστοιχίες εκατέρωθεν και φαρδιά πεζοδρόμια. Κοντά στο Νοσοκομείο.
Η οικοδομή σχετικά νέα, κατοικήθηκε το 1985 και πολύ καλής κατασκευής. Λόγω σοβαρών οικογενειακών προβλημάτων, έμεινε ακατοίκητο τα τελευταία χρόνια, γεγονός που άφησε την σφραγίδα του στη συντήρηση από την μοναχική του περίοδο. Είναι ένα σπίτι που χαίρεται να έχει κατοίκους, ανθρώπους να κυκλοφορούν και να ζουν μέσα του. Με πολύ καλό σχεδιασμό στην εσωτερική διαρρύθμιση – οι «ιδιωτικοί» του χώροι, τα δωμάτια και το μπάνιο βρίσκονται σε μια ενιαία ζώνη, διαμπερή, με μπαλκόνια και καλό προσανατολισμό, οι «δημόσιοι» χώροι του, μεγάλο χώλ υποδοχής, κουζίνα και καθιστικό σε άμεση σχέση με την είσοδο. Ψηλοτάβανο, με μεγάλα δωμάτια, όλα φωτεινά και αεριζόμενα, μαρμάρινα και ξύλινα δάπεδα, εντοιχισμένη ντουλάπα και μικρός αποθηκευτικός χώρος.
Χρειάζεται ανακαίνιση. Αντικατάσταση κουζίνας και μπάνιου – εκεί προσωποποιείται ο χώρος του κάθε οικιστή- σωληνώσεων και επενδύσεων. Αλλαγή κουφωμάτων – τρεις μπαλκονόπορτες, ένα παράθυρο και πόρτα εισόδου. Τρίψιμο επιστρώσεων δαπέδων και σύνδεση με φυσικό αέριο στην εγκατάσταση κεντρικής θέρμανσης. Προσδοκία μας να γίνει ένα αγαπημένο σπίτι μιας καινούργιας οικογένειας για την συνέχεια της ζωής του.
Δυνατότητα συμμετοχής στο πρόγραμμα Εξοικονομώ-Ανακαινίζω, που είναι σε φάση υποβολής ενδιαφέροντος για νέους έως 32.000Ε

Εμβαδόν: 79 τ.μ. (1075.95 ευρώ/τ.μ.)
Μη Επιπλωμένο
Ενεργειακή κλάση: Γ
Υπνοδωμάτια: 2 υ/δ
Σκυλιά αποδεκτά
Γάτες αποδεκτές
Αγγελιοδότης: Ιδιώτης (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα μέλους (Προφίλ, Αγγελίες))
Τύπος αγγελίας: Προσφορά (Προσφέρω κάποιο ακίνητο)

 
X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας Κοινοποίηση
Απαντήστε στον αγγελιοδότη: 
Τσεκάρετε το πλαίσιο ελέγχου (checkbox):


→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας