Ελλάδα   >   Ν. Αττικής - Αθηνών   >   Αθήνα   >   Κοινότητα   >   Μουσικοί - Καλλιτέχνες - Συγκροτήματα

Ζητούνται Φωνή & Drummer για να παίζουμε (ξένη) μουσική μαζί   (Αθήνα)


Κωδικός αγγελίας: 46124-8-73870
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 03-11-2020 13:50:37
Απαντήστε στο: [email protected]   

Δύο κιθαρίστες (6 και 1.5 χρόνια εμπειρίας αντίστοιχα) και ένας μπασίστας (1 χρόνος εμπειρία), 20 χρονών και γενικώς αυτοδίδακτοι, αναζήτουν φωνή (ξένος στίχος) και drummer, ηλικίας 19-22 ετών, ΠΕΡΙΠΟΥ ΙΔΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ με τα παραπάνω, αλλά κυρίως αγάπη για τη μουσική και διάθεση για βέλτιωση και διεύρυνση μουσικών ιδεών κτλ. Καλό θα είναι η φωνή να ξέρει κάποιο μουσικό όργανο. Ωστόσο να σημειωθεί, ότι φωνή μας λείπει κι όχι κιθάρα ή άλλο όργανο, οπότε keep in mind.
Αναζητούνται κυρίως άτομα που αγαπάνε τη μουσική σε κάθε μορφή, έχουν διάθεση να ψάχνονται μουσικά και πρώτο και κύριο ακούνε πολλή μουσική και ενδιαφέρονται για αυτή.

Ο στόχος είναι παίζουμε μουσική μαζί, από όλο το φάσμα αυτού που λέμε guitar music (τα πάντα) [και όχι μόνο, αλλά για αρχη αυτό].
Αυτή η μουσική θα είναι είτε covers, είτε δικό μας υλικό (έχουμε ξεκινήσει σε γενικές γραμμές τη δημιουργία δικιά μας μουσικής, αλλά είμαστε τρεις και είμαστε και σχετικά άπειροι στη δημιουργία, οπότε θέλουμε τα άλλα 2 μέλη που μας λείπουν για να καλύπτει ο ένας τις αδυναμίες του άλλου και να συμπληρώνει ο ένας τις ιδέες του άλλου και έτσι να βελτιονώμαστε και ατομικά και σαν ομάδα).Η φάση μας τώρα είναι χαλαρή, αλλά δεν κάνουμε χαβαλέ και θέλουμε να προχωρήσουμε και να κάνουμε κανονικές πρόβες και να αποκτήσουμε λίγο μουσική αίσθηση.
Θέλουμε να παίξουμε μουσική σοβαρά. Όχι επαγγελματικά, για την ωρα (δεν πρέπει να υπάρχει άγχος) αλλά σοβαρά ναι.
Ωστόσο, τώρα χρεαιζόμαστε αυτά τα άλλα 2 άτομα για να μπορούμε να παίζουμε μουσική έτσι.

Γενικώς συναντιόμαστε στα Πατήσια για να παίζουμε σε σπίτι ενός από εμας, ωστόσο να σημειωθεί οτι ο χώρος δεν είναι και ο ιδανικότερος. Δεν είναι αναγκαίο να μένετε εκεί κοντά, αλλα θα βόλευε. Επίσης αν υπάρχει κάποιος δικός σας διαθέσιμος χώρος να παίζουμε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. (Άμα κάτσει και βρεθεί drummer, λογικά δε θα ψήνεται για πολλές μετακινήσεις με όλον αυτόν τον εξοπλισμό.)Τηλέφωνα επικοινωνίας : 6942829156, 6937833961

Καταχωρητής: (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα χρήστη (Προφίλ, Αγγελίες, Σχόλια))

Τύπος αγγελίας: Ζήτηση

X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας