Ελλάδα   >   Ν. Θεσσαλονίκης   >   Θεσσαλονίκη   >   Υπηρεσίες   >   Υγεία - Ομορφιά - Θεραπείες

ζητείται εργασία- Έμπειρη θεραπεύτρια€ 20   (Θεσσαλονίκη)


Κωδικός αγγελίας: 63725-7-27212
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 13-11-2019 14:36:02
Απαντήστε στο: [email protected]   

Έμπειρη θεραπεύτρια Ρεφλεξολογία και Ινδικό κεφαλής:Το 1ο είναι για τα κουρασμένα πόδια μας, που τόσο το έχουν ανάγκη (από τα γόνατα και κάτω). Ειδικά για ανθρώπους με κουρασμένα πόδια, λόγο ορθοστατικής δουλειάς ή καθημερινότητας. Τα πόδια είναι το μέρος του σώματος που πρωτίστως σηκώνει το βάρος όλου του σώματος και δουλειά του είναι να υποστηρίζουν αυτό. Γίνεται χρήση ειδικού ξύλου για τις πιέσεις των σημείων στα πέλματα που συνδέονται με τα νεύρα των εσωτερικών οργάνων (προαιρετικά).
Το δεύτερο είναι ό, τι καλύτερο μπορούμε να δώσουμε στα νεύρα μας για πλήρη χαλάρωση και συνέχιση της ευεξίας μας, καθώς δουλεύει τα σημεία από το ντεκολτέ και πάνω. Τα σημεία αυτά, είναι γνωστό ότι περιέχουν τα περισσότερα νεύρα κοντύτερα στην επιφάνεια του δέρματος, αναλογικά με την συνολική επιφάνεια του υπόλοιπου δέρματος του σώματος και πως είναι τα σημεία που όποιος έχει ένταση, εκεί και συσσωρεύεται. αμοιβή 20€, συζητήσιμη, 10:00-18:00

Καταχωρητής: Ιδιώτης (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα χρήστη (Προφίλ, Αγγελίες, Σχόλια))

ζητείται εργασία- Έμπειρη θεραπεύτρια Θεσσαλονίκη νομού Θεσσαλονίκης, Μακεδονία Υγεία - Ομορφιά - Θεραπείες Υπηρεσίες (φωτογραφία 1)
© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Τύπος αγγελίας: Προσφορά

X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας