Κύπρος   >   Ν. Κύπρου (νήσος)   >   Λεμεσός   >   Εργασία   >   Πωλήσεις

Ζητείται Βοηθός Κτηματομεσίτη στην Κύπρο!(παρέχεται διαμονή)€ 0   (Λεμεσός)


Κωδικός αγγελίας: 68341-4-0
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 13-12-2016 16:41:07
Απαντήστε στο: [email protected]   

Η κτηματομεσιτική Eταιρεία Vilanos Real Estate Agents με έτος ιδρύσεως 1969, που εδρεύει στη Λεμεσό-Κύπρο επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της ευχάριστα και κοινωνικά άτομα που ενδιαφέρονται να εργαστούν ως κτηματομεσίτες- βοηθοί (συμβουλή ακινήτων) στη Λεμεσό στο τμήμα ενοικίασης η πωλήσεως ακινήτων.
Να τεθεί υπόψη ότι οι Αμοιβές είναι βάσει Σταθερού Μισθού (με προϋποθέσεις) και bonus-προμήθεια (αναλόγως των προσόντων).

ΠΡΟΣΟΝΤΑ: Άριστη γνώση της ελληνικής και Αγγλικής Γλώσσας, απολυτήριο Λυκείου Μέσης εκπαίδευσης, Λευκό ποινικό μητρώο, Άδεια Οδηγού (με εμπειρία οδήγησης τουλάχιστο δυο ετών) και προηγούμενη εμπειρία σε κτηματομεσιτικό γραφείο η εμπειρία στις πωλήσεις οποιουδήποτε τομέα τουλάχιστο δυο ετών. Παρέχεται εκπαίδευση.

Η εταιρεία προσφέρει χώρο διαμονής και αυτοκίνητο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους στο [email protected]
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 00357 25771188 η 00357 99221188.

Για προσωπικές συνεντεύξεις θα είμαστε στην Αθήνα από 17/12/2016 Σάββατο μέχρι 20/12/2016 Τρίτη στο ξενοδοχείο Divani Caravel Hotel.

Προσφέρω θέση εργασίας με μισθό 0 ευρώ
Όχι εξ' αποστάσεως εργασία
Καταχωρητής: Επαγγελματίας / Επιχείρηση (Μη εγγεγραμμένος χρήστης)

Ζητείται Βοηθός Κτηματομεσίτη στην Κύπρο!(παρέχεται διαμονή) Λεμεσός νομού Κύπρου (νήσος), Κύπρος Πωλήσεις Εργασία (φωτογραφία 1)
© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Τύπος αγγελίας: Προσφορά

X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας