Ελλάδα   >   Ν. Λέσβου   >   Μυτιλήνη   >   Υπηρεσίες   >   Επιδιορθώσεις - Μάστορες

ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ   (Μυτιλήνη)


Κωδικός αγγελίας: 50391-7-0
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 09-01-2015 23:34:52
Απαντήστε στο: [email protected]   

ΓΙΑ ΣΠΑΣΜΕΝΕΣ ΣΩΛΗΝΕΣ ΛΟΓΟ ΠΑΓΩΝΙΑΣ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΑΡΟΧΗ-ΡΟΛΟΙ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΛ.ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΛΕΣΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΘΕΡΜΟΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
24ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ!!! Κ.ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
!!!!!2251044157!!!!!-2251043069-!!!!6978107949!!!!!-6936859628
ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΓΩΝΟΥΝ ΟΙ ΣΩΛΗΝΕΣ ΣΑΣ:
1.ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ ΑΡΜΑΦΛΕΞ(ΜΟΝΩΣΗ ΣΩΛΗΝΟΣΕΩΝ ΑΠΟ ΑΦΡΟΛΕΞ)ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΣΩΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΘΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΕΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΥΟΥ.
2.ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΩΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΑΠΕΔΟ ΝΑ ΤΣΙΜΕΝΤΟΝΩΝΤΕ.
3.ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΗΝ ΧΡΙΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕ ΣΩΛΗΝΕΣ ΧΑΛΚΟΥ ΑΛΛΑ
ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΟΙ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΦΗΜΗ ΟΤΙ ΟΙ ΧΑΛΚΙΝΕΣ ΣΩΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ.
4.ΣΚΕΠΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΤΟΠΤΡΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΟΠΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΧΑΛΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ…ΔΕΝ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΗ.
5.ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΡΙΝ ΠΕΣΕΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΜΙΑ ΒΡΙΣΗ ΙΣΑ ΙΣΑ ΝΑ ΣΤΑΖΕΙ ΩΣΤΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΝΑ ΡΕΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΣ ΣΩΛΗΝΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ
ΠΑΓΩΣΕΙ….ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ ΕΝΑΝ ΚΟΥΒΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΡΙΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΝΕΡΟ
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ…ΕΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΤΕΠΟΖΙΤΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ (2 ΒΡΙΣΕΣ ΣΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑ)ΕΦΑΡΜΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ.
6.ΤΕΛΟΣ ΑΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΠΑΣΟΥΝ ΟΙ ΣΩΛΗΝΕΣ ΚΑΙ
ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΝΑ ΤΗΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΙΣΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΣΠΑΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΕΡΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΕΤΕ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ Η ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΤΕ ΑΡΜΑΦΛΕΞ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.
7. Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΧΑΛΚΙΝΕΣ-ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ ΣΠΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΜΕΤΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΑΓΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΟΓΚΩΝΕΤΕ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΣΚΙΖΕΤΑΙ Η ΞΕΚΟΛΑΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΟΣΗ ΕΝΩ Η ΠΛΑΣΤΙΚΗ-ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΟ ΥΛΙΚΟ ΔΙΟΓΚΩΝΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ.

Καταχωρητής: (Μη εγγεγραμμένος χρήστης)

Τύπος αγγελίας: Προσφορά

X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας