Ελλάδα   >   Ν. Χίου   >   Χίος   >   Πωλούνται   >   Έπιπλα - Είδη σπιτιού / κήπου

Χειροποίητος κρεμαστός πολυέλαιος οροφής ‘’Victorian’’€ 460   (Χίος)


Κωδικός αγγελίας: 69853-1-57715
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 24-02-2018 17:03:54
Απαντήστε στο: [email protected]   

Χειροποίητος κρεμαστός πολυέλαιος οροφής ‘’Victorian’’ Χίος νομού Χίου, Νησιά Αιγαίου Έπιπλα - Είδη σπιτιού / κήπου Πωλούνται (φωτογραφία 1)
© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Χειροποίητος κρεμαστός πολυέλαιος οροφής ‘’Victorian’’ Χίος νομού Χίου, Νησιά Αιγαίου Έπιπλα - Είδη σπιτιού / κήπου Πωλούνται (μικρογραφία 1)
Χειροποίητος κρεμαστός πολυέλαιος οροφής ‘’Victorian’’ Χίος νομού Χίου, Νησιά Αιγαίου Έπιπλα - Είδη σπιτιού / κήπου Πωλούνται (μικρογραφία 2)
Χειροποίητος κρεμαστός πολυέλαιος οροφής ‘’Victorian’’ Χίος νομού Χίου, Νησιά Αιγαίου Έπιπλα - Είδη σπιτιού / κήπου Πωλούνται (μικρογραφία 3)

Διαστάσεις:
Ύψος: 120 εκ. (με την αλυσίδα)
Διάμετρος: 60 εκ.


Προτεινόμενες λάμπες:
Προτείνονται οι διακοσμητικές λάμπες σειράς βίντατζ τύπου σωλήνα με ντουί Ε27. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν και οι λάμπες LED ίδιας σειράς και τύπου για διακόπτες dimer με δυνατότητα αυξομείωσης της έντασης του φωτός για την επίτευξη της επιθυμητής έντασης φωτισμού στο χώρο για λειτουργικό ή ατμοσφαιρικό φωτισμό. Προτείνεται συγκεκριμένα η λάμπα τύπου σωλήνα για την απόδοση του Βικτωριανού στιλ..

Περιγραφή:
Το κρεμαστό φωτιστικό οροφής ‘’Victorian’’ πρόκειται για ένα εντυπωσιακό φωτιστικό, σε μοναδικό σχέδιο έμπνευσης του σχεδιαστή και κατασκευαστή χειροποίητων φωτιστικών, Κωνστάντιου Τραυλού. Τα στοιχεία που συνθέτουν τον πολυέλαιο ‘’Victorian’’ είναι μεταλλικοί καμπαράδες δυο διαστάσεων, γαλβανιζέ αλυσίδα, διάφορα ηλεκτρολογικά στοιχεία συνδεσμολογίας και ξύλο για την κατασκευή της βάσης. Το ξύλινο στεφάνι της βάσης του φωτιστικού έχει χρωματιστεί με την τεχνοτροπία καψίματος της επιφάνειας με φλόγιστρο και στη συνέχεια εμποτισμός με βερνίκια συντήρησης, χρωματισμού και γυαλάδας.

Χειροποίητο φωτιστικό πολυέλαιος με δυναμική αισθητική, ελκυστική οπτική παρουσίας με επιφάνειες που λάμπουν μέρα και νύχτα και καθιστούν τον πολυέλαιο‘’Victorian’’ πραγματικό στολίδι. Ειδικότερα τη νύχτα με τον εντυπωσιακό ζεστό φωτισμό, που διαχέεται από τις λάμπες βίντατζ τύπου σωλήνα, οι μεταλλικές επιφάνειες μοιάζουν από χρυσό καθώς αντανακλάται το ζεστό φως πάνω τους.
Πληροφορίες
Ο χειροποίητος πολυέλαιος Βικτωριανού τύπου πρόκειται για ένα κρεμαστό φωτιστικό οροφής που μπορεί να πλαισιωθεί σε πολλούς τύπους εσωτερικών χώρων σπιτιού κυρίως σε καθιστικό, σε τραπεζαρία, σε σαλόνι και επαγγελματικούς χώρους πάνω από το μπαρ ή κρεμαστοί σε ανισόμετρα μήκη διάσπαρτοι στο χώρο. Παρόλο το Βικτωριανό στιλ του πολυελαίου, εν τούτοις μπορεί να τοποθετηθεί σε πολλά διαφορετικά στιλ εσωτερικών χώρων με διαφορετικά στιλ διακόσμησης και αισθητικής όπως χώρους loft, βιομηχανικούς, παραδοσιακούς, πολυτελείς, βίντατζ, ακόμα και μοντέρνους με διακοσμητικά ή χρηστικά κλασσικά στοιχεία (έπιπλα) σε μοντέρνο ντιζάιν και τέλος σε εσωτερικούς χώρους όπου το ξύλο, η πέτρα, το μέταλλο και το μπετό κυριαρχούν.

Καταχωρητής: Επαγγελματίας / Επιχείρηση (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα μέλους (Προφίλ, Αγγελίες))
Τύπος αγγελίας: Προσφορά (Πουλάω κάποιο αντικείμενο)

X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας