Ελλάδα   >   Ν. Χίου   >   Χίος   >   Πωλούνται   >   Τέχνη - Συλλογές - Χόμπι

Χειροποίητο τρίφωτο κρεμαστό φωτιστικό οροφής "RETRO TRIPLE"€ 75   (Χίος)


Κωδικός αγγελίας: 69852-1-57715
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 24-02-2018 17:00:40
Απαντήστε στο: [email protected]   

Χειροποίητο τρίφωτο κρεμαστό φωτιστικό οροφής "RETRO TRIPLE" Χίος νομού Χίου, Νησιά Αιγαίου Τέχνη - Συλλογές - Χόμπι Πωλούνται (φωτογραφία 1)
© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Χειροποίητο τρίφωτο κρεμαστό φωτιστικό οροφής "RETRO TRIPLE" Χίος νομού Χίου, Νησιά Αιγαίου Τέχνη - Συλλογές - Χόμπι Πωλούνται (μικρογραφία 1)
Χειροποίητο τρίφωτο κρεμαστό φωτιστικό οροφής "RETRO TRIPLE" Χίος νομού Χίου, Νησιά Αιγαίου Τέχνη - Συλλογές - Χόμπι Πωλούνται (μικρογραφία 2)
Χειροποίητο τρίφωτο κρεμαστό φωτιστικό οροφής "RETRO TRIPLE" Χίος νομού Χίου, Νησιά Αιγαίου Τέχνη - Συλλογές - Χόμπι Πωλούνται (μικρογραφία 3)

Διαστάσεις:
Ύψος: 85 εκ. (με τα καλώδια)
Διάμετρος: 32 εκ.


Προτεινόμενες λάμπες:
Οι λάμπες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το μοντέρνο κρεμαστό φωτιστικό "ΡΕΤΡΟ" ποικίλουν ανάλογα τον χώρο που θα επιλεγεί το φωτιστικό και τις ανάγκες που θα εξυπηρετεί σε αυτόν. Επιλέξετε Ε27 ντουί στις λάμπες σας. Τα βατ των λαμπών που θα επιλλέξετε εξαρτόνται από τον ύφος φωτισμού που επιθυμείτε να αποδώσετε στο χώρο σας αποδίδοντας λειτουργικό ή ατμοσφαιρικό.

Πληροφορίες:
Το τρίφωτο κρεμαστό μοντέρνο φωτιστικό "ΡΕΤΡΟ" προσφέρεται τόσο για μοντέρνους χώρους με cozy διάθεση, ευχάριστες χρωματικές πινελιές και μίνιμαλ διακόσμηση όσο και σε χώρους σε βίντατζ και ρετρό στιλ ή σε χώρους μοντέρνους όπου κυριαρχούν στοιχεία λειτουργικά και διακοσμητικά βίντατζ προσδίδοντας ταυτότητα στο χώρο. Ιδανικό φωτιστικό για φοιτητικό καθιστικό, φωτιστικό γραφείου, φωτιστικό υπνοδωματίου. Ιδανικό ακόμα για παιδικά υπνοδωμάτια όπου ο συνδυασμός χρωμάτων το καθιστούν ευχάριστο, και το δυνατό φως του, με τις ανάλογες λάμπες, μπορεί να εξυπηρετεί και άλλες ανάγκες όπως τον φωτισμό για το διάβασμα. Επίσης το μοντέρνο φωτιστικό "ΡΕΤΡΟ" είναι ιδανικό για επαγγελματικούς χώρους όπως καφετέριες, εναλλακτικά εστιατόρια, καφενεία, αρχιτεκτονικά και διακοσμητικά γραφεία, αίθουσες διδασκαλίας, χώρους εμπορικών καταστημάτων κ.α. όπου το φως διαχαίεται, φωτίζοντας μεγάλη έκταση στο χώρο, και καλύπτει άριστα τις ανάγκες φωτισμού τους.
Περιγραφή
Το τρίφωτο κρεμαστό φωτιστικό οροφής "ΡΕΤΡΟ" αποτελείται από τρεις σκιάδες διαμέτρου 22 εκατοστών σε φωτεινά χαρούμενα χρώματα. Ο συνδυασμός των χρωμάτων του παραπέμπει σε βίντατζ και ρετρό στιλ σε μοντέρνα γραμμή. Μοντέρνο φωτιστικό που μπορεί να κατασκευαστεί σε πολλές χρωματικές συνθέσεις ανάλογα τα χρώματα που επιθυμείτε για να ταιριάζουν στο δικό σας χώρο. Το μοντέρνο σχέδιο του κρεμαστού φωτιστικού "ΡΕΤΡΟ" του επιτρέπει να συνδυάζεται σε πολλά στιλ διακόσμησης και χώρους του σπιτιού ή επαγγελματικών χώρων καθώς η απλότητα των γραμμών του και συνάμα η ομορφιά του το καθιστούν πολύχρηστο και λειτουργικό.τρίφωτο κρεμαστό φωτιστικό οροφής "RETRO TRIPLE"

Καταχωρητής: Επαγγελματίας / Επιχείρηση (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα μέλους (Προφίλ, Αγγελίες))
Τύπος αγγελίας: Προσφορά (Πουλάω κάποιο αντικείμενο)

X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας