Ελλάδα   >   Ν. Χίου   >   Χίος   >   Πωλούνται   >   Οικιακές συσκευές

Χειροποίητο βιομηχανικό φωτιστικό δαπέδου “Monogon”€ 80   (Χίος)


Κωδικός αγγελίας: 69850-1-57715
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 24-02-2018 16:55:52
Απαντήστε στο: [email protected]   

Διαστάσεις:
Μέγιστο ύψος: 185 εκ.

Προτεινόμενες λάμπες:
Οι απλές διάφανες και γάλακτος λάμπες τύπου αχλάδι με ντού E27 είναι οι ιδανικότερες για το επιδαπέδιο μοντέρνο φωτιστικό "Monogon".

Περιγραφή:
Το χειροποίητο μοντέρνο φωτιστικό δαπέδου “Monogon” είναι κατασκευασμένο εξολοκλήρου από βιομηχανικά στοιχεία τα οποία έχουν επεξεργαστεί και μεταποιηθεί έτσι ώστε με την κατάλληλη συνδεσμολογική τεχνοτροπία να δέσουν μεταξύ τους και να συνθέσουν αυτό το πανέμορφο σχέδιο φωτιστικό αμπαζούρ. Χρώματα βιομηχανικά σε μαύρο και μεταλλικό. Χαρακτηριστικοί είναι οι ρυθμιζόμενοι σύνδεσμοι του κορμού του φωτιστικού που του επιτρέπουν να αλλάζει τόσο σε σχέδιο όσο και να το μετατρέπουν και σε φωτιστικό γραφείου ή φωτιστικό τραπεζιού.
Άλλες πληροφορίες
Το χειροποίητο βιομηχανικό αμπαζούρ “Monogon” πρόκειται για ένα μοντέρνο πολυμορφικό και πολυχρηστικό φωτιστικό το οποίο αφενός λόγο της ρυθμιζόμενης βάσης του αυξομειώνεται το ύψος του και αφετέρου η πρόσφορη σε διάφορες κλήσεις βάση του καπέλου του επιτρέπουν να επικεντρώνει το διάχυτο φως στα επιθυμητά σημεία. Η τελική εικόνα βιομηχανικής αίσθησης που δίνει το φωτιστικό, του επιτρέπει την πλαισίωσή του σε ποικίλες αισθητικές χώρων με απλό ή ιδιαίτερο ντιζάιν και σε χώρους με διαφορετικό ύφος διακόσμησης. Χώροι όπως καθιστικό, υπνοδωμάτιο, γραφείο, βιβλιοθήκη, μπαρ είναι μερικοί από αυτούς.

Καταχωρητής: Επαγγελματίας / Επιχείρηση (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα μέλους (Προφίλ, Αγγελίες))
Τύπος αγγελίας: Προσφορά (Πουλάω κάποιο αντικείμενο)

 
X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας