Ελλάδα   >   Ν. Ζακύνθου   >   Ζάκυνθος   >   Πωλούνται   >   Τέχνη - Συλλογές - Χόμπι

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΕΡΓΑ ΨΗΦΙΔΩΤΟΥ ΜΕ ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΨΗΦΙΔΕΣ€ 2500   (Ζάκυνθος)


Κωδικός αγγελίας: 78702-1-0
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 27-10-2020 10:00:36
Απαντήστε στο: [email protected]   

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΕΡΓΑ ΨΗΦΙΔΩΤΟΥ ΜΕ ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΨΗΦΙΔΕΣ Ζάκυνθος νομού Ζακύνθου, Νησιά Ιονίου Τέχνη - Συλλογές - Χόμπι Πωλούνται (φωτογραφία 1)

© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΕΡΓΑ ΨΗΦΙΔΩΤΟΥ ΜΕ ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΨΗΦΙΔΕΣ Ζάκυνθος νομού Ζακύνθου, Νησιά Ιονίου Τέχνη - Συλλογές - Χόμπι Πωλούνται (μικρογραφία 1)
ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΕΡΓΑ ΨΗΦΙΔΩΤΟΥ ΜΕ ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΨΗΦΙΔΕΣ Ζάκυνθος νομού Ζακύνθου, Νησιά Ιονίου Τέχνη - Συλλογές - Χόμπι Πωλούνται (μικρογραφία 2)
ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΕΡΓΑ ΨΗΦΙΔΩΤΟΥ ΜΕ ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΨΗΦΙΔΕΣ Ζάκυνθος νομού Ζακύνθου, Νησιά Ιονίου Τέχνη - Συλλογές - Χόμπι Πωλούνται (μικρογραφία 3)

Τα έργα είναι κατασκευασμένα με αυθεντικές ψηφίδες σμάλτο, γυάλινες, και κεραμικές. Οι διαστάσεις τους ποικίλουν από 70χ90 εκ. το μικρότερο έως 1.20χ2.10 εκ. το μεγαλύτερο. Για κάθε έργο απαιτήθηκε ιδιαίτερη επιμονή και κατάλληλος χρόνος για την απόδοση των λεπτομερειών και των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών τους. Τα έργα μπορούν να τοποθετηθούν τόσο σε εσωτερικό όσο και εξωτερικό χώρο. Οι τιμές κυμαίνονται από 2500 Ε και άνω ανάλογα με το μέγεθος του έργου και τον χρόνο που απαιτήθηκε για την κατασκευή του.

Αγγελιοδότης: Ιδιώτης (Μη εγγεγραμμένος χρήστης)
Τύπος αγγελίας: Προσφορά (Πουλάω κάποιο αντικείμενο)

 
X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας Κοινοποίηση

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας