Ελλάδα   >   Ν. Θεσσαλονίκης   >   Θεσσαλονίκη   >   Υπηρεσίες   >   Υπηρεσίες κτιρίων - Συντήρηση

Τεχνικό Γραφείο ΑΡΤΙΟΝ   (Θεσσαλονίκη)


Κωδικός αγγελίας: 58086-7-52994
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 13-03-2017 07:09:55
Απαντήστε στο: [email protected]   

ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΑΡΤΙΟΝ®
Η ΑΡΤΙΟΝ με έδρα τη Θεσσαλονίκη αναλαμβάνει τεχνικά έργα και προσφέρει καινοτόμες λύσεις για τη ριζική αντιμετώπιση της υγρασίας και της μούχλας σε εσωτερικούς χώρους με αμεσότητα και σε ελκυστικές τιμές.

Ειδικότερα, μέσα από την πολυετή εμπειρία και τις γνώσεις μας, αναπτύξαμε ένα καινοτόμο σύστημα αερισμού για την αντιμετώπιση της χειμερινής υγρασίας και μούχλας, κατάλληλο για την οικία και την επαγγελματική σας στέγη. Το συγκεκριμένο σύστημα σχεδιάστηκε με σκοπό να μπορεί να προσφέρει στο χώρο σας τη βέλτιστη ποιότητα αέρα για να μην επιβαρύνεται η υγεία σας, με μικρό κατασκευαστικό και λειτουργικό κόστος αλλά και οικονομία στη θέρμανση.

Η επιχείρηση ΑΡΤΙΟΝ προσφέρει ένα σύνολο εξειδικευμένων υπηρεσιών που αφορούν στην κατασκευή τεχνικών έργων, στην ανακαίνιση, στην επισκευή, στη στεγανοποίηση χώρων και γενικά σε οτιδήποτε μπορεί να χρειαστεί τεχνική
επέμβαση.


Επικοινωνήστε με το τεχνικό γραφείο ΑΡΤΙΟΝ που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και ζητήστε εκτίμηση του χώρου σας, στα τηλέφωνα 6972 30 55 88 (Δημήτρης Χριστοφορούδης), 6974 60 22 74 (Αντώνης Χριστοφορούδης), 2310 943 563 (γραφείο).

Καταχωρητής: Επαγγελματίας / Επιχείρηση (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα χρήστη (Προφίλ, Αγγελίες, Σχόλια))

Τεχνικό Γραφείο ΑΡΤΙΟΝ Θεσσαλονίκη νομού Θεσσαλονίκης, Μακεδονία Υπηρεσίες κτιρίων - Συντήρηση Υπηρεσίες (φωτογραφία 1)
© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Τεχνικό Γραφείο ΑΡΤΙΟΝ Θεσσαλονίκη νομού Θεσσαλονίκης, Μακεδονία Υπηρεσίες κτιρίων - Συντήρηση Υπηρεσίες (μικρογραφία 1)
Τεχνικό Γραφείο ΑΡΤΙΟΝ Θεσσαλονίκη νομού Θεσσαλονίκης, Μακεδονία Υπηρεσίες κτιρίων - Συντήρηση Υπηρεσίες (μικρογραφία 2)
Τεχνικό Γραφείο ΑΡΤΙΟΝ Θεσσαλονίκη νομού Θεσσαλονίκης, Μακεδονία Υπηρεσίες κτιρίων - Συντήρηση Υπηρεσίες (μικρογραφία 3)

Τύπος αγγελίας: Προσφορά

X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας