Ελλάδα   >   Ν. Αττικής - Αθηνών   >   Αθήνα   >   Υπηρεσίες   >   Άλλες υπηρεσίες

Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού Academynet€ 35   (Αθήνα)


Κωδικός αγγελίας: 63118-7-56334
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 23-04-2019 11:29:27
Απαντήστε στο: [email protected]   

Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού Academynet Αθήνα νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Άλλες υπηρεσίες Υπηρεσίες (φωτογραφία 1)

© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Για εσάς που επιθυμείτε να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας και να εντοπίσετε τις κλίσεις και τα επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα σας παρέχουμε δύο αξιόπιστα τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού. Μέσω της χρήσης ειδικών ερωτηματολογίων σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε την κατάλληλη ειδικότητα, σε προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό επίπεδο.
Το πρώτο τεστ απευθύνεται σε αποφοίτους λυκείου με σκοπό να τους κατευθύνει ως προς την επιλογή του αντικειμένου σπουδών που συνάδει των κλίσεων και των επαγγελματικών ενδιαφερόντων τους. Για τους αποφοίτους προπτυχιακών σπουδών διαθέτουμε το τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού Master’s προκειμένου να επιλέξουν το μεταπτυχιακό πρόγραμμα το οποίο θα τους προσδώσει περαιτέρω εξειδίκευση στο ακαδημαϊκό πεδίο που τους ταιριάζει. Ο στόχος μας είναι να σας κατευθύνουμε σωστά ως προς την επιλογή του κατάλληλου γνωστικού αντικειμένου αλλά και στον εντοπισμό των επαγγελματικών ενδιαφερόντων σας που θα σας οδηγήσει σε μία αξιόλογη επαγγελματική σταδιοδρομία στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.
Μπορείτε να επικοινωνείτε με την Academynet στο [email protected] ή καλέστε στο 6970445824.
https://academynet.edu.gr

Αγγελιοδότης: Επαγγελματίας / Επιχείρηση (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα μέλους (Προφίλ, Αγγελίες))
Τύπος αγγελίας: Προσφορά (Προσφέρω κάποια υπηρεσία)

 
X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας Κοινοποίηση

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας