Ελλάδα   >   Ν. Αιτωλοακαρνανίας   >   Αγιος Κωνσταντινος   >   Πωλούνται   >   Ηλεκτρονικές συσκευές

Συσκευή υπαγόρευσης€ 40   (Αγιος Κωνσταντινος)


Κωδικός αγγελίας: 46797-1-11272
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 17-06-2013 12:04:18
Απαντήστε στο: [email protected]   

Ο ακουστικός εγγραφέας είναι με ενσωματωμένη μνήμη 4 GB και τέσσερα επίπεδα της ποιότητας εγγραφής. Με την υπάρχουσα μνήμη μπορεί να λειτουργεί πάνω από 11 ώρες με μέγιστη ποιότητα και πάνω από 140 στην πιό-χαμηλή. Η συσκευή υπαγόρευσης μπορεί να γράψει από το ενσωματωμένο μικρόφωνο ή να συνδεθεί με το εξωτερικό που υπάρχει στο σετ. Στο σετ θα βρείτε και ειδική επιπρόσθετη συσκευή, με την οποία μπορείτε να γράφεται τις συνδιαλέξεις από σταθερό μικρόφωνο. Η συσκευή υπαγόρευσης έχει φωνητική ενεργοποίηση, με τη βοήθεια της οποίας θα μπορεί να γράφει μόνο όταν χρειάζεται. Τις πραγματοποιημένες εγγραφές μπορείτε αμέσως να τις ακούσετε στον ενσωματωμένο ηχειο των 800 mW ή στα ακουστικά από το σετ. Η λειτουργία της συσκευής παρουσιάζεται οπτικά σε ασπρομαύρη οθόνη LCD. Διαστάσεις της συσκευής υπαγόρευσης 88х30х12 mm.

Καταχωρητής: Ιδιώτης (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα χρήστη (Προφίλ, Αγγελίες, Σχόλια))

Συσκευή υπαγόρευσης Αγιος Κωνσταντινος νομού Αιτωλοακαρνανίας, Στερεά Ελλάδα Ηλεκτρονικές συσκευές Πωλούνται (φωτογραφία 1)
© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Συσκευή υπαγόρευσης Αγιος Κωνσταντινος νομού Αιτωλοακαρνανίας, Στερεά Ελλάδα Ηλεκτρονικές συσκευές Πωλούνται (μικρογραφία 1)
Συσκευή υπαγόρευσης Αγιος Κωνσταντινος νομού Αιτωλοακαρνανίας, Στερεά Ελλάδα Ηλεκτρονικές συσκευές Πωλούνται (μικρογραφία 2)

Τύπος αγγελίας: Προσφορά

X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας