Ελλάδα   >   Ν. Αττικής - Αθηνών   >   Αθήνα   >   Υπηρεσίες   >   Υγεία - Ομορφιά - Θεραπείες

Συνεδρίες ρεικι και κρυσταλλοθεραπειας€ 30   (Αθήνα)


Κωδικός αγγελίας: 56974-7-51085
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 23-11-2016 10:37:32
Απαντήστε χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα

To Ρέικι είναι μια εναλλακτική ολιστική θεραπεία που επιφέρει χαλάρωση και γαλήνη. Αποτοξινώνει το σώμα και ενισχύει όλες τις φυσικές λειτουργίες του οργανισμού. Γεμίζει το σώμα με ζωτικότητα και καθαρή ενέργεια. Καθαρίζει τις αρνητικές σκέψεις και τα συναισθήματα και φέρνει χαρά και φωτεινότητα. Η κρυσταλλοθεραπεια ειναι μία εναλλακτική, συμπληρωματική τεχνική για την πνευματική ανάπτυξη, τον καθαρισμό της αύρας και την αποδέσμευση από καταπιεσμένες εμπειρίες καθώς συμβάλλει στην ενδυνάμωση της σκέψης και της αυτοπεποίθησης με αποτέλεσμα να επηρεάζεται η ψυχική διάθεση μεταδίδοντας γαλήνη και ηρεμία.Η ηλεκτρομαγνητική ενέργεια που εκπέμπουν οι λίθοι όταν τοποθετούνται στο κατάλληλο σημείο του σώματος σε συνδυασμό με τη διοχετευση της ζωτικής ενέργειας μέσω του Ρέικι,εκτός απο μια εμπειρία χαλαρωσης είναι μια άκρως αποτελεσματικη θεραπεία για το σώμα, το νου και το πνεύμα μας.
Καλέστε για ραντεβού στο 6982941044

Καταχωρητής: Επαγγελματίας / Επιχείρηση (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα χρήστη (Προφίλ, Αγγελίες, Σχόλια))

Συνεδρίες ρεικι και κρυσταλλοθεραπειας Αθήνα νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Υγεία - Ομορφιά - Θεραπείες Υπηρεσίες (φωτογραφία 1)
© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Συνεδρίες ρεικι και κρυσταλλοθεραπειας Αθήνα νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Υγεία - Ομορφιά - Θεραπείες Υπηρεσίες (μικρογραφία 1)
Συνεδρίες ρεικι και κρυσταλλοθεραπειας Αθήνα νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Υγεία - Ομορφιά - Θεραπείες Υπηρεσίες (μικρογραφία 2)
Συνεδρίες ρεικι και κρυσταλλοθεραπειας Αθήνα νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Υγεία - Ομορφιά - Θεραπείες Υπηρεσίες (μικρογραφία 3)

Τύπος αγγελίας: Προσφορά

X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας
Απαντήστε στον καταχωρητή της αγγελίας: 

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας