Ελλάδα   >   Ν. Αρκαδίας   >   Μεγαλοπολη   >   Ακίνητα   >   Οικόπεδα - Αγροτεμάχια

Πωλείται οικόπεδο στο Ελληνικό Αρκαδίας€ 25000   (Μεγαλοπολη)


Κωδικός αγγελίας: 64022-3-72817
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 17-09-2020 08:33:24
Απαντήστε στο: [email protected]   

Πωλείται οικόπεδο στο Ελληνικό Αρκαδίας Μεγαλοπολη νομού Αρκαδίας, Πελοπόννησος Οικόπεδα - Αγροτεμάχια Ακίνητα (φωτογραφία 1)

© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Πωλείται οικόπεδο στο Ελληνικό Αρκαδίας Μεγαλοπολη νομού Αρκαδίας, Πελοπόννησος Οικόπεδα - Αγροτεμάχια Ακίνητα (μικρογραφία 1)
Πωλείται οικόπεδο στο Ελληνικό Αρκαδίας Μεγαλοπολη νομού Αρκαδίας, Πελοπόννησος Οικόπεδα - Αγροτεμάχια Ακίνητα (μικρογραφία 2)
Πωλείται οικόπεδο στο Ελληνικό Αρκαδίας Μεγαλοπολη νομού Αρκαδίας, Πελοπόννησος Οικόπεδα - Αγροτεμάχια Ακίνητα (μικρογραφία 3)

Πωλείται οικόπεδο στο Ελληνικό Αρκαδίας 760 τ.μ Άρτιο και οικοδομήσιμο με συντελεστή δόμησης 2.0 ( 20 % επί των στρεμμάτων) . Στο οικόπεδο χτίζεται οίκημα 150 τετραγωνικών με συνολικό εμβαδόν κάλυψης οικοπέδου τα 75 μέτρα . Με αμφιθεατρική θέα του χωριού Ελληνικού και του κάμπου της Μεγαλόπολης .
Το Ελληνικό Αρκαδίας βρίσκεται 212 χλμ από την Αθήνα και 2 ώρες διαδρομή σε εθνική οδό Ε 94 & Ε 65 προς Καλαμάτα ενώ απέχει 242 χλμ από τον διεθνή αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος και 2 ώρες και 30 λεπτά διαδρομή. Το Ελληνικό Αρκαδίας βρίσκεται χτισμένο ανάμεσα σε 3 λόφους Βόρεια της Μεγαλόπολης και Νότια της Στεμνίτσας σε υψόμετρο 700 μέτρων και αποτελεί το μεγαλύτερο χωριό του Δήμου Τρικολώνων. Το χωριό Ελληνικό βρίσκεται μόλις 5 λεπτά και 7 χλμ από τον Λούσιο ποταμό όπου είναι πασίγνωστος στον χώρο του αθλητισμού για το Rafting, Kayak, River Boogie Τα χωμάτινα μονοπάτια τριγύρω από τον Λούσιο είναι πόλος έλξης για όσους επιθυμούν να κάνουν mountain bike και πεζοπορία διασχίζοντας τα φαράγγια του Λούσιου ποταμού σε μια διαδρομή 5 ωρών μέσα στην φύση.
Είναι γνωστό για τον θρησκευτικό τουρισμό επίσης καθώς σε απόσταση 7 χλμ βρίσκεται το επιβλητικό Μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Πρόδρομου το οποίο είναι χτισμένο πάνω στον βράχο του Φαραγγιού Μονόπορη πάνω από τον Λούσιο ποταμό. Με μια απίστευτη θέα που σου κόβει την ανάσα
Ενδείκνυται τόσο για χειμερινό αλλά και για καλοκαιρινό τουρισμό. Απέχει από το Χιονοδρομικό Κέντρο του Μαίναλου 48 χλμ και 50 λεπτά διαδρομής στο καταπράσινο από έλατα βουνό του Μαινάλου και 75 χλμ από την παραλία της Καλαμάτας και περίπου 50 λεπτά διαδρομής. Πολύ κοντινές παραλίες στην Καλαμάτα με καταγάλανα νερά είναι επίσης η παραλία της Βέργας ,το Πεταλίδι και λίγο πιο μακριά σε απόσταση μιας ώρας υπάρχουν τα απίστευτα τουριστικά θέρετρα της Πύλου ,Κορώνης , Κυπαρισσίας , Φοινικούντας και Γιάλοβας

Εμβαδόν: 758 τ.μ. (32.98 ευρώ/τ.μ.)
Ενεργειακή κλάση: Εξαιρείται
Αγγελιοδότης: (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα μέλους (Προφίλ, Αγγελίες))
Τύπος αγγελίας: Προσφορά (Προσφέρω κάποιο ακίνητο)

 
X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας Κοινοποίηση

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας