Ελλάδα   >   Ν. Πέλλης   >   Αριδαια   >   Ακίνητα   >   Οικόπεδα - Αγροτεμάχια

Πωλείται οικοπέδο στην Αγάθη Αριδαιάς πλησίον λουτρών Πόζαρ€ 3900   (Αριδαια)


Κωδικός αγγελίας: 63646-3-0
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 23-08-2020 15:44:04
Απαντήστε χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα

Πωλείται οικοπέδο στην Αγάθη Αριδαιάς πλησίον λουτρών Πόζαρ Αριδαια νομού Πέλλης, Μακεδονία Οικόπεδα - Αγροτεμάχια Ακίνητα (φωτογραφία 1)

© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Περιοχή : Αριδαία
Περιγραφή οικοπέδου : Στο χωριό Αγάθη διατίθεται προς πώληση οικόπεδο 800τ.μ., εντός οικισμού, εκμεταλλεύσιμη επιφάνεια , κατάλληλο για οικιστική χρήση.
Η Αγάθη είναι ένα μικρό γραφικό χωριό της Αριδαίας , που το χαρακτηρίζει η ησυχία, η άγρια ομορφιά, η πυκνή βλάστηση, τα ψηλά βουνά, τα ποτάμια, μα πάνω απ' όλα η απόσταση πολύ κοντινή απόσταση 18 χλμ από τα Λουτρά Πόζαρ.

Τα Λουτρά Πόζαρ προκαλούν δέος και σαγηνεύουν ενώ αποτελούν πόλο έλξης όλες τις εποχές του χρόνου.Τα ιαματικά ζεστά νερά, με σταθερή θερμοκρασία 37οC, που αναβλύζουν από το βουνό, δημιουργούν μια απίστευτη εμπειρία για όποιον αποφασίσει να δοκιμάσει μια βουτιά και το χειμώνα! Το νερό εισχωρεί στο έδαφος και φτάνει σε μεγάλο βάθος, ώσπου ζεσταίνεται, ανεβαίνει ξανά στην επιφάνεια και στην πορεία του εμπλουτίζεται με μέταλλα και άλλα συστατικά!

Βρίσκεται 12 χλμ απο το χωριό Αρχάγγελος πλούσιο σε φυσικές ομορφιές που είναι συνυφασμένο με την ιστορία του μοναστηριού του Αρχαγγέλου Μιχαήλ το οποίο βρίσκεται στην κατάφυτης πλευρά του όρους Πάικο, πάνω σε επιλεγμένο πλάτωμα, ώστε να δεσπόζει πανοραμικά στον κάμπο της Αλμωπίας. Το γεγονός ότι έχει διαφυλαχθεί σε σημαντικό βαθμό η παραδοσιακή αρχιτεκτονική οδήγησαν τις αρχές να χαρακτηρίσουν τον Αρχάγγελο ως παραδοσιακό και διατηρητέο οικισμό.

Επίσης απέχει 5χλμ από την Αριδαία που είναι κωμόπολη με πληθυσμό 6.900 κατοίκους και αποτελεί έδρα του Δήμου Αλμωπίας.

Τέλος η Έδεσσα πρωτεύουσα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας είναι η πόλη φημισμένη για τους καταρράκτες της και το χιονοδρομικό κέντρο Καιμακτσαλάν, βρίσκεται σε απόσταση 30 χλμ.πέδου

Εμβαδόν: 800 τ.μ. (4.88 ευρώ/τ.μ.)
Ενεργειακή κλάση: Εξαιρείται
Αγγελιοδότης: Ιδιώτης (Μη εγγεγραμμένος χρήστης)
Τύπος αγγελίας: Προσφορά (Προσφέρω κάποιο ακίνητο)

 
X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας Κοινοποίηση
Απαντήστε στον αγγελιοδότη: 
Τσεκάρετε το πλαίσιο ελέγχου (checkbox):


→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας