Ελλάδα   >   Ν. Χαλκιδικής   >   Νεα Καλλικρατεια   >   Ακίνητα   >   Οικόπεδα - Αγροτεμάχια

Πωλείται οικόπεδο εντός σχεδίου στο Λάκκωμα Χαλκιδικής€ 35000   (Νεα Καλλικρατεια)


Κωδικός αγγελίας: 62464-3-64883
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 20-05-2020 09:31:18
Απαντήστε στο: [email protected]   

Πωλείται οικόπεδο εντός σχεδίου στο Λάκκωμα Χαλκιδικής Νεα Καλλικρατεια νομού Χαλκιδικής, Μακεδονία Οικόπεδα - Αγροτεμάχια Ακίνητα (φωτογραφία 1)

© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Πωλείται οικόπεδο εντός σχεδίου στο Λάκκωμα Χαλκιδικής Νεα Καλλικρατεια νομού Χαλκιδικής, Μακεδονία Οικόπεδα - Αγροτεμάχια Ακίνητα (μικρογραφία 1)
Πωλείται οικόπεδο εντός σχεδίου στο Λάκκωμα Χαλκιδικής Νεα Καλλικρατεια νομού Χαλκιδικής, Μακεδονία Οικόπεδα - Αγροτεμάχια Ακίνητα (μικρογραφία 2)
Πωλείται οικόπεδο εντός σχεδίου στο Λάκκωμα Χαλκιδικής Νεα Καλλικρατεια νομού Χαλκιδικής, Μακεδονία Οικόπεδα - Αγροτεμάχια Ακίνητα (μικρογραφία 3)

Πωλείται οικόπεδο στο Λάκκωμα Χαλκιδικής με εμβαδόν 870τμ, εντός σχεδίου, γωνιακό, τρίφατσο, άρτιο και οικοδομήσιμο. Χτίζει 400τμ, με κλιμακωτό συντελεστή δόμησης και με παροχή ρεύματος και νερού. Η κεντρική πρόσοψή του είναι περίπου 20 μέτρα. Η θέση του είναι νοτιοδυτική με κλίμα ξηρό (έρευνα του ΑΠΘ). Είναι περιφραγμένο και βρίσκεται δίπλα σε κατοικίες, τρία λεπτά με τα πόδια από το κέντρο του χωριού και από το δημοτικό σχολείο, σούπερ μάρκετ και ιατρείο και μόλις 15 λεπτά από την περιοχή Βούλγαρη Θεσσαλονίκης με αυτοκίνητο (27 χλμ από τη Θεσσαλονίκη). Τηλέφωνο επικοινωνίας 2314012640 κος Γιάννης.

Εμβαδόν: 870 τ.μ. (40.23 ευρώ/τ.μ.)
Μη Επιπλωμένο
Ενεργειακή κλάση: Εξαιρείται
Αγγελιοδότης: Ιδιώτης (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα μέλους (Προφίλ, Αγγελίες))
Τύπος αγγελίας: Προσφορά (Προσφέρω κάποιο ακίνητο)

 
X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας Κοινοποίηση

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας