Ελλάδα   >   Ν. Χανιών   >   Χανιά   >   Ακίνητα   >   Οικόπεδα - Αγροτεμάχια

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΡΩΝΙ-ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ ΜΕ ΘΕΑ ΟΛΟ ΚΟΛΠΟ ΣΟΥΔΑΣ€ 0   (Χανιά)


Κωδικός αγγελίας: 44259-3-8707
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 18-05-2019 13:56:55
Απαντήστε στο: [email protected]   

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΡΩΝΙ-ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ ΜΕ ΘΕΑ ΟΛΟ ΚΟΛΠΟ ΣΟΥΔΑΣ Χανιά νομού Χανιών, Κρήτη Οικόπεδα - Αγροτεμάχια Ακίνητα (φωτογραφία 1)

© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΡΩΝΙ-ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ ΜΕ ΘΕΑ ΟΛΟ ΚΟΛΠΟ ΣΟΥΔΑΣ Χανιά νομού Χανιών, Κρήτη Οικόπεδα - Αγροτεμάχια Ακίνητα (μικρογραφία 1)
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΡΩΝΙ-ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ ΜΕ ΘΕΑ ΟΛΟ ΚΟΛΠΟ ΣΟΥΔΑΣ Χανιά νομού Χανιών, Κρήτη Οικόπεδα - Αγροτεμάχια Ακίνητα (μικρογραφία 2)
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΡΩΝΙ-ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ ΜΕ ΘΕΑ ΟΛΟ ΚΟΛΠΟ ΣΟΥΔΑΣ Χανιά νομού Χανιών, Κρήτη Οικόπεδα - Αγροτεμάχια Ακίνητα (μικρογραφία 3)

Το οικόπεδο αυτό βρίσκεται σε ένα πολύ καλό σημείο με θέα στον κόλπο της Σούδας και τα Λευκά Όρη. Η θέση του είναι πλεονεκτική καθώς έχει ανεμπόδιστη θέα και βρίσκεται σε μια ήσυχη και αραιοκατοικημένη γειτονιά στο Αρώνι του δήμου Ακρωτηρίου. Υπάρχει παροχή νερού ακριβώς δίπλα του. Σε κοντινή απόσταση είναι τα Κουνουπιδιανά, όπου εκεί υπάρχουν όλων των ειδών τα καταστήματα και διάφορες υπηρεσίες. Η απόσταση από το αεροδρόμιο και το λιμάνι είναι μόλις 10 λεπτά και από το κέντρο των Χανίων περίπου 20 λεπτά.

οικοπεδο 7.600τμ κτίζει 271τμ και 40τμ ημιυπαίθριους χώρου,Μπροστα απο το χωραφι υπαρχει δρομος 5μετρα πλατος,νερο και ρευμα με ανεμποδιστη θέα ολο τον κόλπο της Σούδας



6940060392

Εμβαδόν: 7600 τ.μ. (0 ευρώ/τ.μ.)
Ενεργειακή κλάση: Εξαιρείται
Αγγελιοδότης: Ιδιώτης (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα μέλους (Προφίλ, Αγγελίες))
Τύπος αγγελίας:

 
X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας Κοινοποίηση

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας