Ελλάδα   >   Ν. Αττικής - Αθηνών   >   Αθήνα   >   Πωλούνται   >   Υγεία - Ομορφιά

Προστατευτικές μάσκες προσώπου 3ply, σε χονδρική πώληση.€ 999999   (Αθήνα)


Κωδικός αγγελίας: 76956-1-0
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 27-04-2020 17:48:34
Απαντήστε στο: [email protected]   

Προστατευτικές μάσκες προσώπου 3ply, σε χονδρική πώληση. Αθήνα νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Υγεία - Ομορφιά Πωλούνται (φωτογραφία 1)

© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Προστατευτικές μάσκες προσώπου 3ply, σε χονδρική πώληση. Αθήνα νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Υγεία - Ομορφιά Πωλούνται (μικρογραφία 1)
Προστατευτικές μάσκες προσώπου 3ply, σε χονδρική πώληση. Αθήνα νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Υγεία - Ομορφιά Πωλούνται (μικρογραφία 2)
Προστατευτικές μάσκες προσώπου 3ply, σε χονδρική πώληση. Αθήνα νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Υγεία - Ομορφιά Πωλούνται (μικρογραφία 3)

Προστατευτικές μάσκες προσώπου, σε χονδρική πώληση.
Αποθήκη στην Αθηνά. Άμεση αποστολή. Μεγάλο απόθεμα!
Μάσκες προσώπου μιας χρήσης με 3 επίπεδα προστασίας.
Μόνο χονδρική πώληση, ΑΜΕΣΗ παράδοση σε όλη την Ελλάδα!
Ελάχιστη παραγγελία 40 κουτιά (2.000 μάσκες).
Πληρωμή κατά την παράδοση.
Μπορείτε να αγοράσετε προστατευτικές μάσκες προσώπου, σε χονδρική πώληση στην Ελλάδα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, με άμεση αποστολή σε όλες τις πόλεις. Πουλάμε πιστοποιημένα προϊόντα που πληρούν τα πιο αυστηρά πρότυπα ποιότητας. Η αποθήκη μας βρίσκεται στην Αθήνα και πραγματοποιούμε τακτικές παραδόσεις. Όλες οι παραγγελίες διεκπεραιώνονται άμεσα, η παράδοση πραγματοποιείται σε σύντομο χρονικό διάστημα (υπό ορισμένες συνθήκες, σε λίγες μόνο ώρες) και οι τιμές παραμένουν οι καλύτερες στην Ελλάδα.

Η μάσκα προσώπου χρησιμοποιείται για την προστασία της αναπνευστικής οδού από κάθε είδους μολύνσεις και βακτήρια. Λόγω της ειδικής δομής και του κατασκευαστικού υλικού, οι μάσκες εμποδίζουν τη διείσδυση ιών από τον αέρα στον ρινοφάρυγγα που προκαλούν γρίπη, ευλογιά, φυματίωση, ιλαρά και άλλες σοβαρές ασθένειες. Επιπλέον, η χρήση μάσκας αποτρέπει τη διείσδυση βακτηρίων που μεταφέρονται στις παλάμες των χεριών. Εν ολίγοις, οι ιατρικές μάσκες είναι ένας πολύ απλός και οικονομικός, αλλά αποτελεσματικός τρόπος για να προστατευτείτε από ασθένειες, ειδικά κατά τη διάρκεια επιδημιών. Μπορείτε να παραγγείλετε τις μάσκες προσώπου σε χονδρική τιμή στην Ελλάδα και θα σας τις παραδώσουμε άμεσα. Η αποθήκη μας βρίσκεται στην Αθήνα και έχουμε μεγάλο απόθεμα.
https://pharmadeon.gr/
ΑΜΕΣΗ παράδοση σε όλη την Ελλάδα! Επικοινωνήστε μας μας:
Email: [email protected] Τηλέφωνο: 24214 06472 – 699 811 3501, 697 242 1292, 698 300 6040.

Αγγελιοδότης: Επαγγελματίας / Επιχείρηση (Μη εγγεγραμμένος χρήστης)
Τύπος αγγελίας: Προσφορά (Πουλάω κάποιο αντικείμενο)

 
X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας Κοινοποίηση

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας