Ελλάδα   >   Ν. Θεσσαλονίκης   >   Θεσσαλονίκη   >   Υπηρεσίες   >   Κάστινγκ - Οντισιόν - Καλλιτεχνικά

Προσφαίρομαι για φωτογραφήσεις και video clips με αμοιβή€ 1   (Θεσσαλονίκη)


Κωδικός αγγελίας: 65690-7-66339
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 14-11-2019 04:53:03
Απαντήστε χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα

Προσφαίρομαι για φωτογραφήσεις και video clips με αμοιβή.

Ειμαι ΦΟΙΤΉΤΡΙΑ (γλυκούλα κι ευπαρουσίαστη) με πολύ εντυπωσιακά και όμορφα σωματικά χαρακτηριστικά. Οι εμπειρίες μου στον φακό μπορούν να καλύψουν και τους πιο απαιτητικούς επαγγελματίες κι ερασιτέχνες η και όποιο θέλει να ασχοληθεί γενικά με την τέχνη της φωτογραφίας. Μπροστά στο φακό μπορώ να αποθανατίσω και την πιο δύσκολη πόζα χωρίς κανένα ενδοιασμό διότι η φωτογραφία είναι ΤΕΧΝΗ και η ΤΕΧΝΗ δεν έχει φραγμούς και όρια και πολύ περισσότερο η ΤΕΧΝΗ είναι ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ.
Αν θες κι εσύ να είσαι ο φωτογράφος η ο cameraman στείλε μου μια ολοκληρωμένη πρόταση στο πιο κάτω ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο.
ΜΠΡΟΣΤΆ ΣΤΟΝ ΦΑΚΌ ΓΛΙΣΤΡΆΩ ΔΕΝ ΚΟΛΛΆΩ
[email protected]

Καταχωρητής: Ιδιώτης (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα χρήστη (Προφίλ, Αγγελίες, Σχόλια))

Προσφαίρομαι για φωτογραφήσεις και video clips με αμοιβή Θεσσαλονίκη νομού Θεσσαλονίκης, Μακεδονία Κάστινγκ - Οντισιόν - Καλλιτεχνικά Υπηρεσίες (φωτογραφία 1)
© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Προσφαίρομαι για φωτογραφήσεις και video clips με αμοιβή Θεσσαλονίκη νομού Θεσσαλονίκης, Μακεδονία Κάστινγκ - Οντισιόν - Καλλιτεχνικά Υπηρεσίες (μικρογραφία 1)
Προσφαίρομαι για φωτογραφήσεις και video clips με αμοιβή Θεσσαλονίκη νομού Θεσσαλονίκης, Μακεδονία Κάστινγκ - Οντισιόν - Καλλιτεχνικά Υπηρεσίες (μικρογραφία 2)
Προσφαίρομαι για φωτογραφήσεις και video clips με αμοιβή Θεσσαλονίκη νομού Θεσσαλονίκης, Μακεδονία Κάστινγκ - Οντισιόν - Καλλιτεχνικά Υπηρεσίες (μικρογραφία 3)

Τύπος αγγελίας: Προσφορά

X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας
Απαντήστε στον καταχωρητή της αγγελίας: 

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας