Ελλάδα   >   Ν. Λακωνίας   >   Γυθειο Λακων.   >   Ακίνητα   >   Ενοικιάσεις εξοχικών κατοικιών

Πολυτελής εξοχική κατοικία με πισίνα και πανοραμική θέα€ 521   (Γυθειο Λακων.)


Κωδικός αγγελίας: 44312-3-8975
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 15-10-2019 14:54:03
Απαντήστε στο: [email protected]   

Πολυτελής εξοχική κατοικία με πισίνα και πανοραμική θέα Γυθειο Λακων. νομού Λακωνίας, Πελοπόννησος Ενοικιάσεις εξοχικών κατοικιών Ακίνητα (φωτογραφία 1)

© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Πολυτελής εξοχική κατοικία με πισίνα και πανοραμική θέα Γυθειο Λακων. νομού Λακωνίας, Πελοπόννησος Ενοικιάσεις εξοχικών κατοικιών Ακίνητα (μικρογραφία 1)
Πολυτελής εξοχική κατοικία με πισίνα και πανοραμική θέα Γυθειο Λακων. νομού Λακωνίας, Πελοπόννησος Ενοικιάσεις εξοχικών κατοικιών Ακίνητα (μικρογραφία 2)
Πολυτελής εξοχική κατοικία με πισίνα και πανοραμική θέα Γυθειο Λακων. νομού Λακωνίας, Πελοπόννησος Ενοικιάσεις εξοχικών κατοικιών Ακίνητα (μικρογραφία 3)

"Mani house - Ktima Kriviana", Πελοπόννησος, Ελλάδα.
Αριθμος αδείας Ε.Ο.Τ "ΜΗΤΕ 1248Κ92000322401"
Τοποθετημένη σε ένα πανέμορφο σημείο στο νότο της Πελοποννήσου, αυτή η θαυμάσια έπαυλη ολοκληρώθηκε το 2006, στη βάση απίστευτα υψηλών προδιαγραφών προσφέρει πολυτελή διαμονή μέχρι και σε 8 φιλοξενούμενους. Η θέα από την υπερχείλιση της πισίνας ενώνεται οπτικά με το νερό του κόλπου προσφέροντας μια ειδιλιακή εικόνα από την συνένωση των νερών της με τα κύματα της θάλασσας, συμβάλλοντας στην τέλεια χαλάρωση. Άνετος και όμορφος τόπος, για εκείνους που επιδιώκουν την πολυτελή φιλοξενία μιας ιδιωτικής έπαυλης σαν βάση για την εξερεύνηση της μαγευτικής άγριας Μάνης
Η έπαυλης βρίσκεται στην περιοχή της Μάνης που είναι στην Πελοπόνησσο, και είναι γνωστή για την άγρια αυθεντικότητα των τοπίων και της ιστορίας της. Τα παραδοσιακά κτήρια ήταν φτιαγμένα από πέτρα σε σχήματα πυργόσπιτων οχυρών, που λειτουργούασν αποτρεπτικά στους ανεπιθύμητους και στις εντάσεις που προέρχονταν από λογαμαχίες και «vendettas» μεταξύ των οικογενειών.
Η έπαυλης ενσωμάτωσε , με σχολαστικό σεβασμό στην παράδοση, τα παραδοσιακά αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά στοιχεία της περιοχής. Η λιθοδομή αποτελεί την βάση της εξωτερικής αρχιτεκτονικής αρμονικά συνδυασμένη με ένα λητό και σύγχρονο εσωτερικό όπου η άνεση κυριαρχεί. Το σύνολο συνθέτει την απέρρτη αρμονική έκφραση της πολυτέλειας και απλότητας, παράδοσης και νεοτερισμού, προσφέροντας υψηλό επίπεδο λειτουργικότητας που χαρακτηρίζει όλες τις σύγχρονες ανέσεις
Χαλάρωση με θέα τον κόλπο της Παγανέας και ένα καλό δείπνο κάτω από τα αστέρια , ακούοντας αγαπημένα τραγούδια από το CD.
Στην κύρια είσοδο η πόρτα είναι στέρεα, ξύλινη και οδηγεί σε ένα φωτεινό και ευρύχωρο χώλ. Οι εσωτερικοί χώροι είναι όμορφα εναρμονισμένοι σε ένα τέλεια σχεδιασμένο εσωτερικό. Τα χρώματα είναι απαλά, ανοιχτόχρωμη πέτρα, με ξύλινα πατώματα στις κρεβατοκάμαρες, και παλαιωμένα μάρμαρα στους κοινόχρηστους χώρους. Τα παντζούρια είναι βαμμένα σε απαλό φυστική χρώμα και η φωτεινή ροδαλή απόχρωση των καθισμάτων της τραπεζαρίας, απαλύνει την αυστηρή λαμπρότητα παραδοσιακών επίπλων εποχής. Τα μεγάλα ψηλά Γαλλικά παντζούρια οδηγούν από κάθε σημείο του σπιτιού στον περιβάλλοντα χώρο της πισίνας, που προσφέρει μια ονειρεμένη θέα για χαλάρωση.
Ξαπλώστρες γύρω από τον χώρο της πισίνας, σκιερές περιοχές για ένα δείπνο κάτω από την «Πέργολα» και ένα τεράστιο δρύινο δέντρο προσφέροντας φυσική δροσιά κάτω από την σκιά του, παίζοντας ένα παιχνίδι σκακιού ή ταβλιού, ή απολαμβάνοντας απλά το βραδινό αεράκι συντροφιά με ένα καλό βιβλίο και ένα ποτήρι κρασί.
Η κουζίνα βρίσκεται στο πίσω τμήμα του μεγάλου κεντρικού ζωτικού χώρου και είναι πλήρως εξοπλισμένη με όλες τις σύγχρονες ανέσεις και ευκολίες καθώς και την άμεση πρόσβαση σε ένα "patio" στο πίσω μέρος του σπιτιού διαμορφωμένο σε ένα παραδοσιακό, καφέ με αρκετά μεταλλικά χρωματιστά τραπεζάκια και καρέκλες, BBQ και παραδοσιακό ξυλόφουρνο.
Στο ίδιο επίπεδο αλλά σε χωριστή πτέρυγα είναι τρεις κρεβατοκάμαρες. Η κύρια κρεβατοκάμαρα με διπλό μπρούτζινο κρεβάτι εποχής, προσωπικό λουτρό με τουαλέτα, ντουλάπια και ανοιχτή γκαρνταρόμπα. Ακολουθεί μια κρεβατοκάμαρα με δίδυμα μονά κρεβάτια και δικό της χωριστό λουτρό. Τελικά μια δεύτερη κρεβατοκάμαρα με δίδυμα μονά κρεβάτια επίσης και το δικό της χωριστό λουτρό Όλες οι κρεβατοκάμαρες έχουν άμεση πρόσβαση στον περιβάλλοντα χώρο της πισίνας. Επάνω στον πύργο, βρίσκεται ένα αυτόνομος χώρος, επίσης με δικό του λουτρό, και ένα άνετο διπλό κρεβάτι. με προνομιακή θέα από το μπαλκόνι που διαθέτει.Για την άνεση όλων των φιλοξενουμένων, υπάρχει ένας επιστάτης που φροντίζει με πολύ διακριτικότητα την ιδιοκτησία και κατοικεί σε ένα ανεξάρτητο διαμέρισμα στο επίπεδο του ημιυπογείου. Σε αυτό το επίπεδο, υπάρχει επίσης εσωτερικός χώρος στάθμευσης για 2-3 αυτοκίνητα.
Η έπαυλης βρίσκεται σε ένα αμφιθεατρικό οικόπεδο με πανοραμική θέα την θάλασσα του κόλπου της «Παγανέας» και την αντικρινή βουνοπλαγιά. Το οικόπεδο είναι φυτευμένο με ζωηρόχρωμα τοπικά φυτά, θάμνους και δέντρα. Τα πέτρινα καλντερίμια διακλαδώνονται σε όλα τα επίπεδα μέσα στο οικόπεδο. Σε κάποιο σημείο διαμορφώνουν μια επίπεδη πλατεία γύρω από μια τεράστια βελανιδιά που παρέχει την πιο φυσική δροσιά κάτω από την σκιά της, μέσα στην κάψα της θέρμης του καλοκαιριού. Η έπαυλης βρίσκεται σε καλό σημείο από άποψη πρόσβασης στις παραλίες και τις ταβέρνες, τα καταστήματα και τα καφέ που βρίσκονται, πολύ κοντά
Η Μανιάτικη έπαυλης βρίσκεται σε ένα μέρος της Ελλάδας που είναι πραγματικά πλούσιο σε φυσικές ομορφιές, πραγματικά αυθεντικό και άγριο.
Για αναλυτική ενημέρωση σχετικά με την κατοικία την γύρω περιοχή, τα αξιοθέατα, τις παραλίες, ταβέρνες εστιατόρια,την σύμβαση ενοικίασης, τις παρεχόμενες ανέσεις, καθώς και τις παρεχόμενες ανέσεις, παρακαλώ να επιοσκευθείτε την παρακάτω ιστοσελίδα.
https://www.youtube.com/watch?v=KuQg-3rsqHo
http://manihouse-ktimakriviana.com
[email protected]
+302106712894
+306972090333

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2019 σε Eυρώ
Κατοικία δυναμικότητας 8 ατόμων και 4 υπνοδωματίων
---Από ------------------Έως -------------Εβδομαδιαία----Ημερήσια
01/09/2019 10/10/2019 4.439 634
11/10/2019 10/05/2020 4.912 702
11/05/2020 30/06/2020 4.439 634
01/07/2020 31/08/2020 5.649 807
01/09/2020 10/10/2020 4.439 634
11/10/2020 10/05/2020 4.912 702


Σημείωση:
Για τον προσδιορισμό της τιμής σε ενδιάμεσες ημερομηνίες,
εξάγεται τιμή σταθμισμένη με τις αναλογούσες ημέρες εκάστης
περιόδου


1-Επιστρεφόμενο ποσό εγγύησης σε Ευρώ: Ποσό 800,00 Ευρώ
2-Προκαταβολή ίση προς 40%, ή ολοσχερής εξόφληση, εάν η συμφωνία είναι εντός
διαστήματος 8 εβδομάδων (2 μηνών)
3-Προεραιτική επιλογή κεντρικής θέρμανσης για τον χειμώνα με κόστος Ευρώ
50,00, ημερησίως
4-Ωρα υποδοχής στην κατοικία: 15,00 μ.μ
5-Ωρα αναχώρησης από την κατοικία: 10 π.μ
6-Ελάχιστη περίοδος ενοικίασης: Μία εβδομάδα
7-Εφ' όσον δεν είστε μόνιμος κάτοικος Ελλάδος, απαιτείται ασφαλιστική κάλυψη για εσάς προσωπικά καθώς και προς όλα τα συνοικούντα μέλη της παρέας σας που πρέπει να φροντίσετε προ της αναχώρησης σας. Αυτό αποτελεί απαράβατη προϋπόθεση για την ενοικίαση της κατοικίας.
8-Για διαστήματα μεγαλύτερα των 2 εβδομάδων η τιμή συμφωνείται κατά περίπτωση

Εμβαδόν: 275 τ.μ. (1.89 ευρώ/τ.μ.)
Επιπλωμένο
Ενεργειακή κλάση: -
Υπνοδωμάτια: 4 υ/δ
Σκυλιά αποδεκτά
Γάτες αποδεκτές
Αγγελιοδότης: Ιδιώτης (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα μέλους (Προφίλ, Αγγελίες))
Τύπος αγγελίας:

 
X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας Κοινοποίηση

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας