Ελλάδα   >   Ν. Καβάλας   >   Πρινος   >   Ακίνητα   >   Ενοικιάσεις εξοχικών κατοικιών

Παραδοσιακή μονοκατοικία με θέα την θάλασσα & ηλιοβασίλεμα€ 1950   (Πρινος)


Κωδικός αγγελίας: 51442-3-46935
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 03-05-2016 09:34:59
Απαντήστε στο: [email protected]   

Πρόκειται για πετρόχτιστη παραδοσιακή μονοκατοικία με απέραντι θέα την θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα. Το χωριό είναι απο τα παραδοσιακά της Θάσου και έχει κοντά πανέμορφες καταπράσινες παραλίες. Στο ισόγειο βρίσκονται η κουζίνα, η σαλοτραπερζαρία, 2 μπάνια, το πλυσταριό και ο κήπος. Υπάρχει και εσωτερική σκάλα για τον άνω όροφο, όπου είναι τα 3 υπνοδωμάτια, ενα μπάνιο, σαλοκουζινάκι και 2 μπαλκόνια. Εκεί είναι και η καταπακτή όπου μπορεί να χωρίσει τον πάνω απο τον κάτω όροφο. Υπάρχουν καναπέδες στον κάτω όροφο και μπορούν να κοιμηθούν άλλα 2-3 άτομα. Έχει όλα τα απαραίτητα για μια άνετη διαμονή. Το σπίτι είναι κοντά σε μια πλατειούλα, όπου μπορούν να σταθμεύσουν οχήματα. Είναι σε ήσυχο μέρος, αλλά και κοντά στην κεντρική πλατεία, όπου μπορείτε να κάνετε τις προμήθειές σας. Για περισσότερες φωτογραφίες, απλά στείλτε ένα e-mail.

Εμβαδόν: 200 τ.μ. (9.75 ευρώ/τ.μ.)
Επιπλωμένο
Υπνοδωμάτια: 3 υ/δ
Σκυλιά αποδεκτά
Γάτες αποδεκτές
Καταχωρητής: Ιδιώτης (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα χρήστη (Προφίλ, Αγγελίες, Σχόλια))

Παραδοσιακή μονοκατοικία με θέα την θάλασσα & ηλιοβασίλεμα Πρινος νομού Καβάλας, Μακεδονία Ενοικιάσεις εξοχικών κατοικιών Ακίνητα (φωτογραφία 1)
© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Παραδοσιακή μονοκατοικία με θέα την θάλασσα & ηλιοβασίλεμα Πρινος νομού Καβάλας, Μακεδονία Ενοικιάσεις εξοχικών κατοικιών Ακίνητα (μικρογραφία 1)
Παραδοσιακή μονοκατοικία με θέα την θάλασσα & ηλιοβασίλεμα Πρινος νομού Καβάλας, Μακεδονία Ενοικιάσεις εξοχικών κατοικιών Ακίνητα (μικρογραφία 2)
Παραδοσιακή μονοκατοικία με θέα την θάλασσα & ηλιοβασίλεμα Πρινος νομού Καβάλας, Μακεδονία Ενοικιάσεις εξοχικών κατοικιών Ακίνητα (μικρογραφία 3)

Τύπος αγγελίας: Προσφορά

X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας