Ελλάδα   >   Ν. Κορινθίας   >   Κόρινθος   >   Ακίνητα   >   Σπίτια / Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα

Μονοκατοικία Στα 500m από την παραλία Καλάμια€ 600   (Κόρινθος)


Κωδικός αγγελίας: 63465-3-71784
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 08-08-2020 15:50:55
Απαντήστε στο: [email protected]   

Μονοκατοικία Στα 500m από την παραλία Καλάμια Κόρινθος νομού Κορινθίας, Πελοπόννησος Σπίτια / Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Ακίνητα (φωτογραφία 1)

© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Μονοκατοικία Στα 500m από την παραλία Καλάμια Κόρινθος νομού Κορινθίας, Πελοπόννησος Σπίτια / Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Ακίνητα (μικρογραφία 1)
Μονοκατοικία Στα 500m από την παραλία Καλάμια Κόρινθος νομού Κορινθίας, Πελοπόννησος Σπίτια / Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Ακίνητα (μικρογραφία 2)
Μονοκατοικία Στα 500m από την παραλία Καλάμια Κόρινθος νομού Κορινθίας, Πελοπόννησος Σπίτια / Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Ακίνητα (μικρογραφία 3)

Σε τιμή ευκαιρίας, μονοκατοικία στην Κόρινθο, πλήρως επιπλωμένη με τις ηλεκτρικές της συσκευές, στα 500m από την Παραλία Καλάμια, ανάμεσα σε δύο σουπερμάρκετ, στα 50m από Δημοτικό-Γυμνάσιο Σχολείο, με 2 κρεβατοκάμαρες με μεγάλες ντουλάπες, τη μία master, ένα μπάνιο, χώρος ο οποίος αυτή τη στιγμή χρησιμοποιείται ως γραφείο, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σαλόνι, και κουζίνα με δική της πρόσβαση στην πίσω βεράντα του σπιτιού. Διαθέτει μπρος πίσω βεράντες, καθώς και μπρος και πίσω κήπο, με γκαραζόπορτα και πάρκινγκ. Επίσης, διαθέτει σύστημα ασφαλείας συναγερμού, πόρτες και παράθυρα αλουμινίου, κλιματισμό, θέρμανση με λέβητα και καλοριφέρ, ηλιακό θερμοσίφωνα. Διαθέτει ημιυπόγειο βοηθητικό χώρο, ο οποίος περιλαμβάνει τον θερμοσίφωνα και τον λέβητα, με χώρο αποθήκευσης. Το σπίτι είναι κτισμένο το 2003, ενώ πρόσφατα έχει ανακαινιστεί και βαφτεί και είναι έτοιμο προς άμεση χρήση.

Εμβαδόν: 78 τ.μ. (7.69 ευρώ/τ.μ.)
Επιπλωμένο
Ενεργειακή κλάση: -
Υπνοδωμάτια: 2 υ/δ
Σκυλιά αποδεκτά
Γάτες αποδεκτές
Αγγελιοδότης: Ιδιώτης (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα μέλους (Προφίλ, Αγγελίες))
Τύπος αγγελίας: Προσφορά (Προσφέρω κάποιο ακίνητο)

 
X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας Κοινοποίηση

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας