Ελλάδα   >   Ν. Αττικής - Δυτικής   >   Μάνδρα   >   Πωλούνται   >   Εργαλεία - Βιομηχανικά είδη

Μηχάνημα κόλας TEKNA για γωνιάστρα αλουμινίου€ 1500   (Μάνδρα)


Κωδικός αγγελίας: 72935-1-62412
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 27-09-2020 16:36:40
Απαντήστε στο: [email protected]   

Μηχάνημα κόλας TEKNA ΤΚΕ259 για γωνιάστρα αλουμινίου, με χρήση κόλας της EMMEGI, προσφέρει τέλειο αποτέλεσμα στο μοντάρισμα των κουφωμάτων. Μειώνει τον χρόνο εφαρμογής της κόλας στο προφίλ σε μόλις 3 δευτερόλεπτα με απόλυτη εφαρμογή χωρίς σπατάλη υλικού, χωρίς να λερώνει και χωρίς να χρειάζεται σκούπισμα μετά το κάρφωμα. Συνάμα δεν λερώνει μηχανήματα και πάγκους αλλά όπου ακουμπήσει, καθαρίζει με ένα απλό στεγνό τρίψιμο. Προσφέρει ποιότητα ταχύτητα και οικονομία. Μπορεί να εφαρμοσθεί σε όλα τα προφίλ ακόμα και με χρήση μηχανικής γωνιάς σύνδεσης. Είναι το πλέον απαραίτητο μηχάνημα για ένα κατασκευαστικό κουφωμάτων αλουμινίου. Λειτουργεί μόνο με αέρα. Έχει ενσωματωμένο λιπαντικό και ρυθμιστή πίεσης. Για ταχύτερη παραγωγή συνιστάται η χρήση πολυουρεθανικής κόλας γωνιάστρας με την χρήση πιστολιού πεπιεσμένου αέρα. ( δεν περιλαμβάνεται στην τιμή )

Καταχωρητής: Ιδιώτης (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα χρήστη (Προφίλ, Αγγελίες, Σχόλια))

Μηχάνημα κόλας TEKNA για γωνιάστρα αλουμινίου Μάνδρα νομού Αττικής - Δυτικής, Αττική Εργαλεία - Βιομηχανικά είδη Πωλούνται (φωτογραφία 1)
© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Μηχάνημα κόλας TEKNA για γωνιάστρα αλουμινίου Μάνδρα νομού Αττικής - Δυτικής, Αττική Εργαλεία - Βιομηχανικά είδη Πωλούνται (μικρογραφία 1)
Μηχάνημα κόλας TEKNA για γωνιάστρα αλουμινίου Μάνδρα νομού Αττικής - Δυτικής, Αττική Εργαλεία - Βιομηχανικά είδη Πωλούνται (μικρογραφία 2)

Τύπος αγγελίας: Προσφορά

X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας