Ελλάδα   >   Ν. Αιτωλοακαρνανίας   >   Αγιος Κωνσταντινος   >   Πωλούνται   >   Ηλεκτρονικές συσκευές

Μικροσκοπικη φωτογραφική μηχανή€ 41   (Αγιος Κωνσταντινος)


Κωδικός αγγελίας: 46796-1-11272
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 17-06-2013 12:03:32
Απαντήστε στο: [email protected]   

Με τις εξαιρετικά μικρές της διαστάσεις, αυτή η φωτογραφική μηχανή σας δίνει τη δυνατότητα γρήγορα να την κρύψετε στο χέρι ή την τσέπη σας. Οι διαστάσεις 25х25х27 mm την κάνουν την πιό μικρή φωτογραφική μηχανή στον κόσμο. Παρά το μέγεθός της, αυτή δεν υστερεί των άλλων φωτογραφικών μηχανών. Με αυτή μπορείτε να κάνετε φωτογραφίες με JPEG σχήμα με ανάλυση (resolution) 1280х720 pixel. Εκτός απ’ αυτό, η φωτογραφική μηχανή γράφει AVI βιντεοκλίπ με 640х480 και 30 φωτογραφίες το δευτερόλεπτο. Ο έλεγχος είναι εύκολος, ενώ όλα γίνονται μόνο με ένα κουμπί. Οι πραγματοποιημένες εγγραφές αποθηκεύονται στην microSD κάρτα. Το σετ δέν έχει αυτή την κάρτα και το μέγιστο μέγεθος που μπορείτε να τοποθετήσετε είναι 32 GB. Η φωτογραφική μηχανή μπορεί να χρησιμοποιείτε και ως web κάμερα ή φορητή μνήμη.

Καταχωρητής: Ιδιώτης (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα χρήστη (Προφίλ, Αγγελίες, Σχόλια))

Μικροσκοπικη φωτογραφική μηχανή Αγιος Κωνσταντινος νομού Αιτωλοακαρνανίας, Στερεά Ελλάδα Ηλεκτρονικές συσκευές Πωλούνται (φωτογραφία 1)
© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Μικροσκοπικη φωτογραφική μηχανή Αγιος Κωνσταντινος νομού Αιτωλοακαρνανίας, Στερεά Ελλάδα Ηλεκτρονικές συσκευές Πωλούνται (μικρογραφία 1)
Μικροσκοπικη φωτογραφική μηχανή Αγιος Κωνσταντινος νομού Αιτωλοακαρνανίας, Στερεά Ελλάδα Ηλεκτρονικές συσκευές Πωλούνται (μικρογραφία 2)

Τύπος αγγελίας: Προσφορά

X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας