Ελλάδα   >   Ν. Αττικής - Αθηνών   >   Αθήνα   >   Υπηρεσίες   >   Αστρολογία - Μελλοντολόγοι

Μέντιουμ - Παραψυχολόγος στην Αθήνα ,Dr. antony athanasioy   (Αθήνα)


Κωδικός αγγελίας: 58797-7-54231
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 01-06-2017 14:39:35
Απαντήστε στο: [email protected]   

Μέντιουμ - Παραψυχολόγος στην Αθήνα ,Dr. antony athanasioy Αθήνα νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Αστρολογία - Μελλοντολόγοι Υπηρεσίες (φωτογραφία 1)
© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Μέντιουμ - Παραψυχολόγος στην Αθήνα ,Dr. antony athanasioy Αθήνα νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Αστρολογία - Μελλοντολόγοι Υπηρεσίες (μικρογραφία 1)
Μέντιουμ - Παραψυχολόγος στην Αθήνα ,Dr. antony athanasioy Αθήνα νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Αστρολογία - Μελλοντολόγοι Υπηρεσίες (μικρογραφία 2)
Μέντιουμ - Παραψυχολόγος στην Αθήνα ,Dr. antony athanasioy Αθήνα νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Αστρολογία - Μελλοντολόγοι Υπηρεσίες (μικρογραφία 3)

Διδάκτωρ antony athanasioy
μεντιουμ υπνωτιστης ψυχοερευνητης, μεντιουμ παραψυχολογος, διδακτωρ παραψυχολογιας , διδακτωρ παραψυχολογιας μεντιουμ υπνωτιστης ψυχοερευνητης, διδακτωρ παραψυχολογιας μεντιουμ Αστρολογία, Αναδρομή σε προηγούμενες ζωές,Επανασύνδεση, Ερωτικό δέσιμο, αγάπης, Απομάκρυνση , Συμφιλίωση σχέσεων
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΑ ΜΕ ΝΟΗΜΑ !!!!!!!!
ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ 1990 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΜΟΥ ΖΗΤΑΓΑΝΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ Μ.Μ.Ε ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ. ΤΙΣ ΠΟΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ, ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.

Η ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΥΗΘΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΡΥΦΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ 48 ΕΤΩΝ ΓΕΜΑΤΗ ΜΑΘΗΣΗ ΓΙΑ ΓΝΩΣΗ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ. Π.Χ ΣΕ ΕΠΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ, ΣΕ ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΧΑΜΕΝΩΝ ΘΗΣΑΥΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ. ΜΕ ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. ΔΙΟΤΙ “Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΩΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΨΕΜΑ”. Ο ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ ΣΤΗ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΧΩ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΣΑΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ. ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΑΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΑΙ ΓΑΛΗΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.

Καταχωρητής: Ιδιώτης (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα μέλους (Προφίλ, Αγγελίες))
Τύπος αγγελίας: Προσφορά (Προσφέρω κάποια υπηρεσία)

X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας