Ελλάδα   >   Ν. Θεσσαλονίκης   >   Θεσσαλονίκη   >   Μαθήματα   >   Άλλα μαθήματα

Μαθήματα Ρομποτικής και Lego Exploration   (Θεσσαλονίκη)


Κωδικός αγγελίας: 56098-5-50242
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 24-09-2017 20:40:41
Απαντήστε στο: [email protected]   

Η εκπαιδευτική ρομποτική είναι μια ευχάριστη δραστηριότητα όπου τα παιδιά όλων των ηλικιών, μαθαίνουν μέσα από την ανακάλυψη και τη δημιουργία, αξιοποιώντας και αναπτύσσοντας γνώσεις μαθηματικών, φυσικής, μηχανικής και προγραμματισμού. Μέσα από την ρομποτική τα παιδιά μαθαίνουν βιωματικά επιστημονικές γνώσεις, επιλύοντας προβλήματα και συμμετέχοντας σε αληθινές προκλήσεις που αφορούν τα ρομπότ τους, στα οποία δίνουν ζωή μέσα από τον προγραμματισμό.

Είμαι παιδαγωγός με μεταπτυχιακό τίτλο στις Επιστήμες της Αγωγής και εργασιακή εμπειρία στην εκπαιδευτική ρομποτική. Αναλαμβάνω να να έρθω στο χώρο σας και να οργανώσω πρόγραμμα εκπαιδευτικής ρομποτικής στα πακέτα της Lego Education WeDO 2.0 για παιδιά ηλικιών 5-9 ετών και Lego Mindstorms EV3 για παιδιά 10-15 ετών. Ακόμη αναλαμβάνω δημιουργική απασχόληση παιδιών 3-5 ετών, με παιχνίδια και οργανωμένες δραστηριότητες (Lego Exploration) που βασίζονται στο υλικό της LEgo Education, για ανάπτυξη της λεπτής κινητικότητας, των εννοιών του χώρου και του χρόνου και την όξυνση της φαντασίας και του λόγου. Το υλικό το παρέχετε εσείς. Αναλαμβάνω ατομικά και μικρές ομάδες παιδιών.

Καταχωρητής: (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα χρήστη (Προφίλ, Αγγελίες, Σχόλια))

Μαθήματα Ρομποτικής και Lego Exploration Θεσσαλονίκη νομού Θεσσαλονίκης, Μακεδονία Άλλα μαθήματα Μαθήματα (φωτογραφία 1)
© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Τύπος αγγελίας: Προσφορά

X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας