Ελλάδα   >   Ν. Μαγνησίας   >   Βόλος   >   Μαθήματα   >   Μαθήματα ξένων γλωσσών

Μαθήματα Ισπανικών από αριστούχο Ισπανικής Φιλολογίας   (Βόλος)


Κωδικός αγγελίας: 67802-5-80210
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 21-01-2022 11:54:09
Απαντήστε χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα

Μαθήματα Ισπανικών από αριστούχο Ισπανικής Φιλολογίας Βόλος νομού Μαγνησίας, Θεσσαλία Μαθήματα ξένων γλωσσών Μαθήματα (φωτογραφία 1)
© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Μαθήματα ισπανικής γλώσσας από αριστούχο απόφοιτο του τμήματος Ισπανικής Φιλολογίας με διδακτική εμπειρία σε ιδιαίτερα μαθήματα, δια ζώσης αλλά και διαδικτυακά, σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες.

Παρέχω μαθήματα είτε ατομικά, είτε σε γκρουπ, για όλα τα επίπεδα (A1-C2) και όλα τα διπλώματα (DELE-ΚΠΓ), αλλά και προετοιμασία σε μαθητές που σκοπεύουν να εξεταστούν στο ειδικό μάθημα της ισπανικής γλώσσας στις πανελλήνιες εξετάσεις με σκοπό την εισαγωγή τους στην Ισπανική Φιλολογία.

Επίσης παρέχω ιδιαίτερα μαθήματα σε φοιτητές ισπανικής φιλολογίας που χρειάζονται υποστήριξη στα μαθήματα ισπανικής γλώσσας και πολιτισμού και φοιτητές που επιθυμούν να μάθουν ισπανικά για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα Erasmus ή για άλλους λόγους. Επίσης μαθήματα ισπανικών για ειδικούς σκοπούς (εργασία, τουρισμός) σε επαγγελματίες και υπαλλήλους που χρειάζονται την εκμάθηση της ισπανικής γλώσσας για επαγγελματικούς λόγους.

Βρίσκομαι σε διαρκή επιμόρφωση με σεμινάρια πάνω στη διδακτική της ισπανικής ως ξένης, στη χρήση της τεχνολογίας στα μαθήματα και σε νέους τρόπους διδασκαλίας

Στο πλαίσιο των μαθημάτων παρουσιάζονται θέματα της ιστορίας και του πολιτισμού της Ισπανίας και των Ισπανόφωνων χωρών, ως στοιχείο της κατανόησης της γλώσσας και μέσα από τον πολιτισμό.
Κιν.: 6986609060
E-mail: [email protected]

Καταχωρητής: (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα μέλους (Προφίλ, Αγγελίες))
Τύπος αγγελίας: Προσφορά (Προσφέρω / παραδίδω μαθήματα)

X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας
Απαντήστε στον καταχωρητή της αγγελίας: 

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας