Ελλάδα   >   Ν. Μαγνησίας   >   Βόλος   >   Πωλούνται   >   Έπιπλα - Είδη σπιτιού / κήπου

ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΤΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΑΒΛΕΣ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!€ 80   (Βόλος)


Κωδικός αγγελίας: 74017-1-0
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 22-05-2019 13:56:08
Απαντήστε χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα

ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΤΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΑΒΛΕΣ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!! Βόλος νομού Μαγνησίας, Θεσσαλία Έπιπλα - Είδη σπιτιού / κήπου Πωλούνται (φωτογραφία 1)

© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΤΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΑΒΛΕΣ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!! Βόλος νομού Μαγνησίας, Θεσσαλία Έπιπλα - Είδη σπιτιού / κήπου Πωλούνται (μικρογραφία 1)
ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΤΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΑΒΛΕΣ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!! Βόλος νομού Μαγνησίας, Θεσσαλία Έπιπλα - Είδη σπιτιού / κήπου Πωλούνται (μικρογραφία 2)
ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΤΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΑΒΛΕΣ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!! Βόλος νομού Μαγνησίας, Θεσσαλία Έπιπλα - Είδη σπιτιού / κήπου Πωλούνται (μικρογραφία 3)

ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΤΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΑΒΛΕΣ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΛΟΓΩ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ ΔΙΠΛΟΥ. ΟΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 0.90 Χ 2.00. ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΚΕΛΕΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ. Ο ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΦΘΟΡΑ. ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΟ. ΤΙΜΗ ΣΥΖΗΤΗΣΙΜΗ.ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ. ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΠΩΛΗΘΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΥΝΤΟΜΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΘΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ. ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ 6978835466. ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟ-ΕΦΗΒΙΚΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΥΣΗ.

Αγγελιοδότης: Ιδιώτης (Μη εγγεγραμμένος χρήστης)
Τύπος αγγελίας: Προσφορά (Πουλάω κάποιο αντικείμενο)

 
X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας Κοινοποίηση
Απαντήστε στον αγγελιοδότη: 
Τσεκάρετε το πλαίσιο ελέγχου (checkbox):


→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας