Ελλάδα   >   Ν. Πιερίας   >   Κατερίνη   >   Υπηρεσίες   >   Αστρολογία - Μελλοντολόγοι

Κέντρο ισχυρής Ενόρασης “Με τα μάτια στο μελλο픀 20   (Κατερίνη)


Κωδικός αγγελίας: 52340-7-0
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 06-08-2015 15:36:39
Απαντήστε στο: [email protected]   

MENTIOYM ANASTASIA
ΚΕΝΤΡΟ ΙΣΧΥΡΗΣ ΕΝΟΡΑΣΗΣ
“ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ”
ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Γεννημένες με το σώμα στο σήμερα και τα ματιά στο αύριο.

Για όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό 24 ώρες το 24ωρο

με 100% Έγκυρες προβλέψεις…

Άνοιγμα τύχης , λύσιμο μαγείας επαναφορές προσώπων , χειροποίητα ενεργειακά κεριά και φυλακτά , χαρτομαντεία, Αριθμομαντεία, Ενόραση, Μέθοδος Χαλ, Κατίνα και αποκλειστικά η τράπουλα «Με τα μάτια στο μέλλον».

Είμαστε εδώ για να ρίξουμε μια δέσμη φωτός στον δρόμο σου και να φωτίσουμε τα επόμενα βήματα σου με το κληρονομικό Χάρισμα. Με διαρκή αναζήτηση γνώσεων γύρω και έξω από τον παροντικό κλοιό του χρόνου και του μυστηρίου είμαστε σε θέση να σταθούμε πλάι σου. Να κτίσουμε γέφυρες για να ενώσουμε το σήμερα με το αύριο. Το άπιαστο να γίνει αληθινό. Να μάθεις την αλήθεια που τόσο πολύ αναζητάς. Να σε βοηθήσουμε να ανοίξεις τα ματιά σου πλάι στα δικά μας. Να λύσουμε τα σχοινιά που σε δένουν.
Από Αναστασία χειροποίητα κεριά και αρώματα.
Άρωμα για αγάπη

Το όνομα του αρώματος Fata amor.....

Για αγαπη.
Si vis amari, ama.

Αν θέλεις να σε αγαπούν να αγαπάς
Omnia vincit amor.Ο έρωτας νικάει τα πάντα.

Fata viam invenient.

Οι μοίρες θα βρουν το δρόμο Η Μεταφυσική είναι ένας σκοτεινός ωκεανός χωρίς ακτές και φάρους, γεμάτη με φιλοσοφικά ναυάγια. Το υπερφυσικό είναι το φυσικό που ακόμα δεν έγινε κατανοητό. Υπάρχουν πράγματα γνωστά και πράγματα άγνωστα και ανάμεσά τους υπάρχουν πόρτες. Το αόρατο είναι πραγματικό.

Οι ψυχές έχουν το δικό τους κόσμο. Να δεις τον Κόσμο σε έναν κόκκο άμμου, και τον Ουρανό σ’ ένα αγριολούλουδο, να κρατήσεις το Άπειρο στην παλάμη σου και την Αιωνιότητα σε μια ώρα. Οι μεγάλες σκέψεις έρχονται από την καρδιά.

Αν αγάπησες και πόνεσες, αγάπα περισσότερο Αν αγάπησες περισσότερο και πόνεσες περισσότερο, αγάπα ακόμα περισσότερο Αν αγάπησες ακόμα περισσότερο και πόνεσες ακόμα περισσότερο, αγάπα περισσότερο ώσπου να μην πονάει άλλο. Όταν το χρήμα προηγείται, όλες οι πόρτες ανοίγουν. Η Αγάπη κάποιες φορές δίνει βάρος και κάποιες φορές δίνει φτερά. Δεν υπάρχει τίποτα που να είναι ούτε κατά το ήμισυ τόσο γλυκό όσο της αγάπης το νέο όνειρο.

Άρωμα για λεφτά

Το όνομα του αρώματος.... clavis aurea.

Το χρυσό κλειδί (που ξεκλειδώνει μυστικές πόρτες)... ο δ᾽ευτυχείν τόδ᾽ εν βροτοίς θεός τε και θεού πλέον.
Η επιτυχία αυτό είναι για τους ανθρώπους παραπάνω από θεός.
Χρηματολαγνεία η σχεδόν ερωτική σχέση με το χρήμα, η πολύ έντονη επιθυμία, ο πόθος για απόκτηση χρήματος. οις τολμώσιν η τύχη ξύμφορος.

Η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς.

Όταν το χρήμα προηγείται όλες οι πόρτες ανοίγουν.


Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6984788916,

6976879485 (Κυρία Αναστασία)

6981624839 (Κυρία Χαρά)

Καταχωρητής: Ιδιώτης (Μη εγγεγραμμένος χρήστης)

Κέντρο ισχυρής Ενόρασης  “Με τα μάτια στο μελλον” Κατερίνη νομού Πιερίας, Μακεδονία Αστρολογία - Μελλοντολόγοι Υπηρεσίες (φωτογραφία 1)
© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Κέντρο ισχυρής Ενόρασης  “Με τα μάτια στο μελλον” Κατερίνη νομού Πιερίας, Μακεδονία Αστρολογία - Μελλοντολόγοι Υπηρεσίες (μικρογραφία 1)
Κέντρο ισχυρής Ενόρασης  “Με τα μάτια στο μελλον” Κατερίνη νομού Πιερίας, Μακεδονία Αστρολογία - Μελλοντολόγοι Υπηρεσίες (μικρογραφία 2)
Κέντρο ισχυρής Ενόρασης  “Με τα μάτια στο μελλον” Κατερίνη νομού Πιερίας, Μακεδονία Αστρολογία - Μελλοντολόγοι Υπηρεσίες (μικρογραφία 3)

Τύπος αγγελίας: Προσφορά

X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας