Ελλάδα   >   Ν. Θεσσαλονίκης   >   Θεσσαλονίκη   >   Υπηρεσίες   >   Υπηρεσίες κτιρίων - Συντήρηση

Καθαρισμός μούχλας σε τοίχους-ταβάνια. Εγγύηση 6 μηνών.€ 30   (Θεσσαλονίκη)


Κωδικός αγγελίας: 60754-7-39964
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 19-09-2018 16:14:03
Απαντήστε στο: [email protected]   

Καθαρισμός μούχλας σε τοίχους-ταβάνια και σε οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια εσωτερική ή εξωτερική,εμφανιστεί αναλαμβάνετε από την εταιρεία επαγγελματικών καθαρισμών Σίσυφος.Ακόμη θωρακίζουμε τον χώρο σας για την αποτροπή επανεμφάνισης της μούχλας επαλείφοντας τις επιφάνειες με ειδικά αντιμουχλικά υγρά και βιοκτόνα τελευταίας τεχνολογίας,τα οποία διαθέτουν εγκρίσεις κυκλοφορίας από το ΓΧΚ και από τον ΕΟΦ.
Είμαστε σίγουροι για το αποτέλεσμα,λόγω της εμπειρίας που έχουμε αποκτήσει από τα δεκάδες έργα που αναλάβαμε,γι αυτό δίνουμε ΕΓΓΥΗΣΗ 6 μηνών για την εργασία μας.
Επειδή η μούχλα είναι επικίνδυνη για την υγεία μας και για τα δομικά υλικά του σπιτιού μας μην αναβάλετε άλλο την αντιμετώπιση της.
ΚΑΛΕΣΤΕ το τηλ. 2310943817 ή το κιν.6976643980 και η μούχλα θα είναι παρελθόν για σας.
Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.synergeio-katharismoy-thessaloniki-sisyfos.com

Καταχωρητής: Επαγγελματίας / Επιχείρηση (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα χρήστη (Προφίλ, Αγγελίες, Σχόλια))

Καθαρισμός μούχλας σε τοίχους-ταβάνια. Εγγύηση 6 μηνών. Θεσσαλονίκη νομού Θεσσαλονίκης, Μακεδονία Υπηρεσίες κτιρίων - Συντήρηση Υπηρεσίες (φωτογραφία 1)
© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Καθαρισμός μούχλας σε τοίχους-ταβάνια. Εγγύηση 6 μηνών. Θεσσαλονίκη νομού Θεσσαλονίκης, Μακεδονία Υπηρεσίες κτιρίων - Συντήρηση Υπηρεσίες (μικρογραφία 1)
Καθαρισμός μούχλας σε τοίχους-ταβάνια. Εγγύηση 6 μηνών. Θεσσαλονίκη νομού Θεσσαλονίκης, Μακεδονία Υπηρεσίες κτιρίων - Συντήρηση Υπηρεσίες (μικρογραφία 2)
Καθαρισμός μούχλας σε τοίχους-ταβάνια. Εγγύηση 6 μηνών. Θεσσαλονίκη νομού Θεσσαλονίκης, Μακεδονία Υπηρεσίες κτιρίων - Συντήρηση Υπηρεσίες (μικρογραφία 3)

Τύπος αγγελίας: Προσφορά

X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας