Ελλάδα   >   Ν. Θεσσαλονίκης   >   Θεσσαλονίκη   >   Υπηρεσίες   >   Υπηρεσίες κτιρίων - Συντήρηση

καθαρισμός ανακαινισμένων χώρων από 50€€ 50   (Θεσσαλονίκη)


Κωδικός αγγελίας: 58439-7-39964
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 25-03-2018 20:20:40
Απαντήστε στο: [email protected]   

Το συνεργείο καθαρισμού Σίσυφος Θεσσαλονίκης αναλαμβάνει, με την γνωστή ποιοτική του εργασία, αρχικούς καθαρισμούς ανακαινισμένων και νεόδμητων χώρων ιδιωτικών ή επαγγελματικών.
Ο αρχικός καθαρισμός ενός ανακαινισμένου χώρου είναι πολύ σημαντικός γιατί πρέπει να παραδοθεί καθαρός,απαλλαγμένος από σκόνη και υπολείμματα από διάφορα οικοδομικά υλικά (τσιμέντο,κόλες,μπογιές),και υγιεινός απαλλαγμένος από μολυσματικούς παράγοντες.
Στο συνεργείο καθαρισμού Σίσυφος διαθέτουμε:
1) Μεγάλη εμπειρία στους καθαρισμούς ανακαινισμένων χώρων αφού δεκάδες πελάτες μας έχουν εμπιστευτεί τον καθαρισμό του χώρου τους εργασία που εκτελέσαμε με απόλυτη επιτυχία.
2) Τα κατάλληλα μηχανήματα, εργαλεία και απορρυπαντικά-απολυμαντικά* που είναι κατάλληλα για την απομάκρυνση των ρύπων που υπάρχουν μετά από κάθε ανακαίνιση χωρίς να καταστρέφονται οι επιφάνειες στις οποίες έχουν προσκολληθεί.
3) Την τεχνογνωσία αφού έχουμε διαρκή ενημέρωση πάνω στις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, και επενδύουμε σε αυτές, που υπάρχουν στα μηχανήματα και απορρυπαντικά που είναι απαραίτητα για τον σωστό καθαρισμό των ανακαινισμένων χώρων.
Γι αυτούς τους λόγους είμαστε σίγουροι ότι παραδίδουμε τον χώρο σας καθαρό και υγιεινό έτοιμο να κατοικηθεί ή να χρησιμοποιηθεί επαγγελματικά.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να έρθουμε στον χώρο σας και αφού τον μελετήσουμε, θα σας δώσουμε τις προτάσεις μας ειδικά για αυτόν σχετικά με τις εργασίες που θα εκτελέσουμε και την οικονομική μας προσφορά.
Ειδικές τιμές σε εταιρείες ανακαινίσεων.
*Ολα τα απορρυπαντικά έχουν έγκριση από το ΓΧΚ και τα απολυμαντικά από τον ΕΟΦ.

Καταχωρητής: Επαγγελματίας / Επιχείρηση (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα χρήστη (Προφίλ, Αγγελίες, Σχόλια))

καθαρισμός ανακαινισμένων χώρων  από 50€ Θεσσαλονίκη νομού Θεσσαλονίκης, Μακεδονία Υπηρεσίες κτιρίων - Συντήρηση Υπηρεσίες (φωτογραφία 1)
© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

καθαρισμός ανακαινισμένων χώρων  από 50€ Θεσσαλονίκη νομού Θεσσαλονίκης, Μακεδονία Υπηρεσίες κτιρίων - Συντήρηση Υπηρεσίες (μικρογραφία 1)
καθαρισμός ανακαινισμένων χώρων  από 50€ Θεσσαλονίκη νομού Θεσσαλονίκης, Μακεδονία Υπηρεσίες κτιρίων - Συντήρηση Υπηρεσίες (μικρογραφία 2)

Τύπος αγγελίας: Προσφορά

X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας