Ελλάδα   >   Ν. Θεσσαλονίκης   >   Θεσσαλονίκη   >   Υπηρεσίες   >   Υπολογιστές - Διαδίκτυο

Κατασκευή ιστοσελίδων και δημιουργία e-shop€ 300   (Θεσσαλονίκη)


Κωδικός αγγελίας: 64320-7-0
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 09-05-2019 07:03:36
Απαντήστε στο: [email protected]   

Κατασκευή ιστοσελίδων και δημιουργία e-shop Θεσσαλονίκη νομού Θεσσαλονίκης, Μακεδονία Υπολογιστές - Διαδίκτυο Υπηρεσίες (φωτογραφία 1)

© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Κατασκευή ιστοσελίδων και δημιουργία e-shop Θεσσαλονίκη νομού Θεσσαλονίκης, Μακεδονία Υπολογιστές - Διαδίκτυο Υπηρεσίες (μικρογραφία 1)
Κατασκευή ιστοσελίδων και δημιουργία e-shop Θεσσαλονίκη νομού Θεσσαλονίκης, Μακεδονία Υπολογιστές - Διαδίκτυο Υπηρεσίες (μικρογραφία 2)

Κατασκευή ιστοσελίδων και δημιουργία e-shop, καθώς και στην προώθηση ιστοσελίδων από την εταιρεία netcampaigns.gr. Χρησιμοποιώντας πλατφόρμες wordpress, magento, joomla), σχεδιάζονται ιστοσελίδες, σε συνδυασμό με σύγχρονες προδιαγραφές. Ακολουθώντας τις σωστές τεχνικές στην κατασκευή ιστοσελίδων, έχοντας ως στόχο το τελικό αποτέλεσμα να είναι η δημιουργία ιστοσελίδων που χαρακτηρίζονται από ταχύτητα, φιλικότητα και λειτουργικότητα προς τον χρήστη.

Οι δραστηριότητες της εταιρίας συμπεριλαμβάνουν και την εφαρμογή μεθόδων με σκοπό την βελτιστοποίηση ιστοσελίδων στις μηχανές αναζήτησης και την εμφάνιση στην πρώτη σελίδα, σε υψηλή κατάταξη στα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης. Παράλληλα, αναλαμβάνεται η ανάπτυξη διαδικτυακών καμπανιών fb, utube, adwords, έχοντας ως στόχο την προώθηση ιστοσελίδων και την προβολή τους σε ευρύ κοινό.

Πληροφορίες: https://netcampaigns.gr/

Αγγελιοδότης: Επαγγελματίας / Επιχείρηση (Μη εγγεγραμμένος χρήστης)
Τύπος αγγελίας: Προσφορά (Προσφέρω κάποια υπηρεσία)

 
X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας Κοινοποίηση

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας