Ελλάδα   >   Ν. Καρδίτσας   >   Καρδίτσα   >   Υπηρεσίες   >   Υγεία - Ομορφιά - Θεραπείες

Κατ' οίκον προσαρμοσμένη άσκηση για άτομα με αναπηρίες!   (Καρδίτσα)


Κωδικός αγγελίας: 66123-7-68182
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 15-07-2020 15:08:32
Απαντήστε στο: [email protected]   

Καθηγητής Ειδικής Φυσικής Αγωγής με βαθμό πτυχίου 8,68 (Άριστα), προπονεί άτομα με διάφορες αναπηρίες (κινητικές, γνωστικές, αισθητηριακές, οργανικά νοσήματα) ή αναπτυξιακές διαταραχές στο σπίτι τους. Η αγγελία αφορά άτομα στην πόλη της Καρδίτσας, των Τρικάλων, αλλά και της Λάρισας, τόσο υψηλής, όσο και χαμηλής λειτουργικότητας. Το πρόγραμμα προσαρμοσμένης άσκησης θα είναι εξατομικευμένο για τον κάθε ασκούμενο ξεχωριστά, ανάλογα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της αναπηρίας ή της διαταραχής του. Πρωταρχικός μου σκοπός είναι να βελτιώσω όλα τα στοιχεία της φυσικής σου κατάστασης (αερόβια ικανότητα, δύναμη, ευλυγισία κ.τ.λ.), όπως επίσης και να τονώσω την αυτοπεποίθησή σου μέσω του προγράμματος άσκησης. Όλα τα παραπάνω, θα έχουν ως αποτέλεσμα την καλύτερη ποιότητα ζωής για σένα, γεγονός που θα με χαροποιήσει ιδιαίτερα! Τιμή ανάλογα με την οικονομική σου δυνατότητα! Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε σε μένα μέσω του e-mail μου, [email protected], αφήνοντας το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό σας και θα επικοινωνήσω εγώ άμεσα μαζί σας!

Καταχωρητής: Ιδιώτης (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα χρήστη (Προφίλ, Αγγελίες, Σχόλια))

Κατ' οίκον προσαρμοσμένη άσκηση για άτομα με αναπηρίες! Καρδίτσα νομού Καρδίτσας, Θεσσαλία Υγεία - Ομορφιά - Θεραπείες Υπηρεσίες (φωτογραφία 1)
© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Κατ' οίκον προσαρμοσμένη άσκηση για άτομα με αναπηρίες! Καρδίτσα νομού Καρδίτσας, Θεσσαλία Υγεία - Ομορφιά - Θεραπείες Υπηρεσίες (μικρογραφία 1)
Κατ' οίκον προσαρμοσμένη άσκηση για άτομα με αναπηρίες! Καρδίτσα νομού Καρδίτσας, Θεσσαλία Υγεία - Ομορφιά - Θεραπείες Υπηρεσίες (μικρογραφία 2)
Κατ' οίκον προσαρμοσμένη άσκηση για άτομα με αναπηρίες! Καρδίτσα νομού Καρδίτσας, Θεσσαλία Υγεία - Ομορφιά - Θεραπείες Υπηρεσίες (μικρογραφία 3)

Τύπος αγγελίας: Προσφορά

X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας