Ελλάδα   >   Ν. Αττικής - Αθηνών   >   Αθήνα   >   Υπηρεσίες   >   Κάστινγκ - Οντισιόν - Καλλιτεχνικά

Καλλιτεχνικές φωτογραφήσεις κ ταινίες€ 2500   (Αθήνα)


Κωδικός αγγελίας: 64560-7-64594
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 18-11-2019 21:34:59
Απαντήστε στο: [email protected]   

Κοπέλες εμφανίσιμες και αγόρια κυριωσ (Έγχρωμα και bisexual)για συνεργασία στο τομέα της ενήλικης καλλιτεχικης διασκέδασης, αρκετά εμφανίσιμες, με ευχάριστο και δυναμικό χαρακτήρα ηλικίας 19έως 45 ετών για full time η part time συνεργασία, πολύ καλές αποδοχές που διαμορφώνονται ανάλογος προσόντων. Παρακαλώ στείλτε ένα σύντομο βιογραφικό με πρόσφατη φώτο!Αν είσαι φοιτήτρια η νέα ευδιάθετη με απλά, όμορφα κι εμφανισιακά χαρακτηριστικα τότε έχεις την ευκαιρεία με μια εύκολη συνεργασία μαζί μας και να έχεις πολύ εύκολα ένα πρόσθετο εισόδημα από 2500έως και 5000ευρώ κάθε επιλογή σε διάφορα castings. Ελεύθερο ωράριο χωρίς περιορισμούς και με ευχάριστο περιβάλλον εργασίας με δικές σας επιλογές. (Με μάσκα η χωρίς καθόλου η εμφάνιση προσώπου) Μία συζήτηση και μία δοκιμή θα διαπιστώσετε την άψογη συνεργασία , και επίσης όλες οι αμοιβές σε μετρητά και προκαταβολικά.
Παρέχουμε και τηρούμε αυστηρούς κανόνες για την προστασία των ατομικών προσωπικών δεδομένων. Για αποστολή ενδιαφέροντος χωρίς καμία δέσμευση στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο.
Για πληροφορίες στείλε e-mail, Viber
+30 694 7693166

Καταχωρητής: (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα χρήστη (Προφίλ, Αγγελίες, Σχόλια))

Καλλιτεχνικές φωτογραφήσεις κ ταινίες Αθήνα νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Κάστινγκ - Οντισιόν - Καλλιτεχνικά Υπηρεσίες (φωτογραφία 1)
© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Τύπος αγγελίας: Προσφορά

X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας