Ελλάδα   >   Ν. Δωδεκανήσου   >   Ρόδος   >   Ακίνητα   >   Σπίτια / Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα

ΙΣΟΓΕΙΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΜΕ ΑΥΛΗ€ 300   (Ρόδος)


Κωδικός αγγελίας: 63549-3-0
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 15-08-2020 16:08:18
Απαντήστε στο: [email protected]   

ΙΣΟΓΕΙΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΜΕ ΑΥΛΗ Ρόδος νομού Δωδεκανήσου, Νησιά Αιγαίου Σπίτια / Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Ακίνητα (φωτογραφία 1)

© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

ΙΣΟΓΕΙΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΜΕ ΑΥΛΗ Ρόδος νομού Δωδεκανήσου, Νησιά Αιγαίου Σπίτια / Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Ακίνητα (μικρογραφία 1)
ΙΣΟΓΕΙΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΜΕ ΑΥΛΗ Ρόδος νομού Δωδεκανήσου, Νησιά Αιγαίου Σπίτια / Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Ακίνητα (μικρογραφία 2)
ΙΣΟΓΕΙΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΜΕ ΑΥΛΗ Ρόδος νομού Δωδεκανήσου, Νησιά Αιγαίου Σπίτια / Ενοικιαζόμενα διαμερίσματα Ακίνητα (μικρογραφία 3)

Ενοικιάζεται στην περιοχή Ζέφυρος - Οδός Καναδά, ισόγεια ανεξάρτητη γκαρσονιέρα, που αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια, ένα καθιστικό με καναπέ που μπορεί να ανοίξει και να χρησιμοποιηθεί ως κρεβάτι, μία κουζίνα και ένα μπάνιο. Και τα δύο δωμάτια έχουν πρόσβαση στην πολύ ιδιωτική και ηλιόλουστη αυλή και επίσης στην ιδιωτική βεράντα με θέα, όταν μπορείτε να χαλαρώσετε και να κάνετε ηλιοθεραπεία. Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με ψυγείο, ηλεκτρική κουζίνα, καφετιέρα, φούρνο μικροκυμάτων, κουζινικά και όλα τα απαραίτητα. Το σπίτι διαθέτει δωρεάν Wi-Fi. Το μπάνιο διαθέτει τουαλέτα, νιπτήρα, μπανιέρα, πλυντήριο ρούχων και στεγνωτήρα μαλλιών. Το υπνοδωμάτιο διαθέτει κλιματισμό. Σε απόσταση 10- 100 μ. μπορείτε να βρείτε: στάση λεωφορείου, στάση ταξί, Σούπερ Μάρκετ, ταβέρνες, σουβλατζίδικα, καφετέριες. Με τα πόδια βρίσκεσαι σε 20-30΄ στην Παλιά Πόλη της Ρόδου και στην Πόλη της Ρόδου. Ήσυχη περιοχή που συνδυάζει άνετη και ευχάριστη διαμονή, εύκολη πρόσβαση σε μαγαζιά. Η θάλασσα βρίσκεται σε απόσταση 5΄ λεπτά με τα πόδια. Επίσης, βρίσκεται 5΄ λεπτά με τα πόδια από το κτήριο της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης.
Τιμή: 300 € + ρεύμα και νερό.
Διαθέσιμο από 20 Σεπτεμβρίου 2020.
Μόνο για εκπαιδευτικούς και Δημοσίους Υπαλλήλους.
Πληροφορίες: κα Αθηνά, τηλ. 6945200465

Εμβαδόν: 35 τ.μ. (8.57 ευρώ/τ.μ.)
Επιπλωμένο
Ενεργειακή κλάση: -
Υπνοδωμάτια: 1 υ/δ
Σκυλιά ΟΧΙ αποδεκτά
Γάτες ΟΧΙ αποδεκτές
Αγγελιοδότης: Ιδιώτης (Μη εγγεγραμμένος χρήστης)
Τύπος αγγελίας: Προσφορά (Προσφέρω κάποιο ακίνητο)

 
X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας Κοινοποίηση

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας