Ελλάδα   >   Ν. Θεσσαλονίκης   >   Θεσσαλονίκη   >   Μαθήματα   >   Μαθήματα ξένων γλωσσών

Ιδιαίτερα μαθήματα Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας e-Μάθηση€ 10   (Θεσσαλονίκη)


Κωδικός αγγελίας: 61200-5-0
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 26-08-2019 18:57:18
Απαντήστε στο: [email protected]   

Ιδιαίτερα μαθήματα Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Μαθήματα Γαλλικών e-Μάθηση
Καθηγητής της Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας με μεταπτυχιακό και σπουδές στη Γαλλία και το Α.Π.Θ, ενεργό μέλος της Διεθνούς Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Γαλλικών και Λογοτεχνίας για όλα τα επίπεδα γλώσσας, πτυχία, προφορικό λόγο, σπουδές και εργασία σε γαλλόφωνες χώρες και σε φοιτητές/τριες του Γαλλικού Τμήματος, αναλαμβάνει εργασίες, επιμέλεια των εργασιών τους και συμβουλευτική σε μεταπτυχιακούς και υποψηφίους διδάκτορες, δημιουργία πλάνου και οργάνωση και στις άλλες ξένες γλώσσες και φιλολογίες. Δημιουργία βιογραφικού και δυνατότητα ασκήσεων και τέστ εξ’ αποστάσεως μέσα από την πλατφόρμα learn.sbbc.gr Μαθήματα on line και εξατομικευμένα για όλους τους μαθητές. Από 10 €/ ώρα.

Κιν/viber: +306996754039

Καταχωρητής: Επαγγελματίας / Επιχείρηση (Μη εγγεγραμμένος χρήστης)

Ιδιαίτερα μαθήματα Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας e-Μάθηση Θεσσαλονίκη νομού Θεσσαλονίκης, Μακεδονία Μαθήματα ξένων γλωσσών Μαθήματα (φωτογραφία 1)
© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Ιδιαίτερα μαθήματα Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας e-Μάθηση Θεσσαλονίκη νομού Θεσσαλονίκης, Μακεδονία Μαθήματα ξένων γλωσσών Μαθήματα (μικρογραφία 1)
Ιδιαίτερα μαθήματα Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας e-Μάθηση Θεσσαλονίκη νομού Θεσσαλονίκης, Μακεδονία Μαθήματα ξένων γλωσσών Μαθήματα (μικρογραφία 2)

Τύπος αγγελίας: Προσφορά

X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας