Ελλάδα   >   Ν. Θεσσαλονίκης   >   Θεσσαλονίκη   >   Μαθήματα   >   Διδακτική - Ιδιαίτερα μαθήματα

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ (Θεσσαλονίκη)   (Θεσσαλονίκη)


Κωδικός αγγελίας: 58274-5-49889
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 11-12-2018 04:50:14
Απαντήστε στο: [email protected]   

Απόφοιτος Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Επιστήμες της Αγωγής» στην κατεύθυνση Κοινωνία, Εκπαίδευση και Παιδαγωγική στο ΑΠΘ, αναλαμβάνει την διδασκαλία ιδιαίτερων μαθημάτων Δημοτικού (όλα τα μαθήματα), την παράλληλη στήριξη στο σχολείο, καθώς και την καθημερινή μελέτη με δημιουργική απασχόληση.
Η διδασκαλία ή η μελέτη πραγματοποιείται στη βάση μιας μη παρεμβατικής προσέγγισης με έμφαση στις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα του παιδιού. Με βιωματικές εναλλακτικές μεθόδους, παιχνίδι, μουσική, κατασκευές.
Με εμπειρία τριών χρόνων σε ιδιαίτερα μαθητών Δημοτικού, εθελοντική εργασία υποστήριξης νέων στο ΚΥΝ ΑΡΣΙΣ, αλλά και σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και αναπηρία.
-Παρέχεται πλούσιο υποστηρικτικό υλικό
-Πρώτο μάθημα Δωρεάν
Τιμές: 7 ευρώ την ώρα, για καθημερινή μελέτη- Δημιουργική απασχόληση και 9 ευρώ την ώρα για Ιδιαίτερα. (Οι τιμές μπορεί να αλλάζουν ανάλογα με τις ώρες)
Τηλ. 6980862437

Καταχωρητής: (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα χρήστη (Προφίλ, Αγγελίες, Σχόλια))

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ   (Θεσσαλονίκη) Θεσσαλονίκη νομού Θεσσαλονίκης, Μακεδονία Διδακτική - Ιδιαίτερα μαθήματα Μαθήματα (φωτογραφία 1)
© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Τύπος αγγελίας: Προσφορά

X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας