Ελλάδα   >   Ν. Αττικής - Ανατολικής   >   Κορωπί   >   Μαθήματα   >   Διδακτική - Ιδιαίτερα μαθήματα

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΦΥΣΙΚΗ,ΧΗΜΕΙΑ,ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ€ 8   (Κορωπί)


Κωδικός αγγελίας: 61203-5-76480
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 26-08-2019 20:28:27
Απαντήστε στο: [email protected]   

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΦΥΣΙΚΗ,ΧΗΜΕΙΑ,ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Κορωπί νομού Αττικής - Ανατολικής, Αττική Διδακτική - Ιδιαίτερα μαθήματα Μαθήματα (φωτογραφία 1)

© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Τελειόφοιτος της Σχολής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών του Ε.Μ.Π (Msc). Η διδακτική ως μια διαδικασία μεταφοράς γνώσεων, μεθοδολογίας, εμπειριών και αγάπης για το αντικείμενο στους μαθητές αποτελεί για εμένα πάθος και υπαρξιακός αυτοσκοπός, και ως τετοιον την υπηρετώ με υπευθυνότητα και προσήλωση. Στα χρονια των σπουδών μου εχω αναπτύξει επαρκή εμπειρία καθοδήγησης μαθητών και φοιτητών.

Παραδίδω μαθήματα Φυσικής, Χημείας, Μαθηματικών, μαθηματα ειδικευσης ηλεκτρονικων σε μαθητές Γυμνασίου -Λυκείου για προετοιμασία Πανελληνίων και ενδοσχολικών εξετάσεων. Δυνατότητα για σχηματισμο ολιγομελών γκρούπ ή ιδιαίτερα ,στον χωρο μου ή και κατ'οικον.Εξυπηρετω Κορωπί, Παιανία, Σπάτα, Μαρκοπουλο, Γλυκά Νερά, Παλλήνη και γύρω περιοχές ή και σημεία εντος Αθηνων να ειναι ευκολα προσβάσιμα.
•Προσαρμογή της οργάνωσης του μαθήματος στις ιδιαίτερες ανάγκες του μαθητή στοχεύοντας μεσα απο την μετάδοση εμπειριών και κατάλληλης καθοδήγησης στην προσωπική του βελτίωση του στον μέγιστο βαθμό και κατανόηση της υλης.
•Συνεχής 24ωρη υποστίριξη (τηλεφωνική και skype) στην προσπάθεια του μαθητή και σε όποιες απορίες τυχον του δημιουργηθούν κατά το διάβασμά του και πέραν των στενών ορίων των διδακρικών ωρών
•Παρέχεται κατα την διάρκεια των μαθημάτων πλούσιο υλικο με απαραιτητες ασκήσεις, προσωπικές σημειώσεις, τεστς κλπ.

Δυνατότητα για θερινά μαθήματα.

Πρώτο μάθημα ΔΩΡΕΑΝ. Τιμή συζητήσιμη.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 2106021579 (ΖΗΤΗΣΤΕ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ)
ή [email protected]

Αγγελιοδότης: Ιδιώτης (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα μέλους (Προφίλ, Αγγελίες))
Τύπος αγγελίας: Προσφορά (Προσφέρω / παραδίδω μαθήματα)

 
X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας Κοινοποίηση

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας