Ελλάδα   >   Ν. Θεσσαλονίκης   >   Ωραιοκαστρο   >   Μαθήματα   >   Διδακτική - Ιδιαίτερα μαθήματα

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΦΥΣΙΚΗΣ (ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ)€ 16   (Ωραιοκαστρο)


Κωδικός αγγελίας: 64441-5-72450
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 04-09-2020 13:28:06
Απαντήστε στο: [email protected]   

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΦΥΣΙΚΗΣ (ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ) Ωραιοκαστρο νομού Θεσσαλονίκης, Μακεδονία Διδακτική - Ιδιαίτερα μαθήματα Μαθήματα (φωτογραφία 1)

© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΦΥΣΙΚΗΣ (ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ) Ωραιοκαστρο νομού Θεσσαλονίκης, Μακεδονία Διδακτική - Ιδιαίτερα μαθήματα Μαθήματα (μικρογραφία 1)
ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΦΥΣΙΚΗΣ (ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ) Ωραιοκαστρο νομού Θεσσαλονίκης, Μακεδονία Διδακτική - Ιδιαίτερα μαθήματα Μαθήματα (μικρογραφία 2)

Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα Φυσικής και Μαθηματικών σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου από καθηγητή με μεγάλη εμπειρία (16 έτη ) στο χώρο, καθώς από το δεύτερο χρόνο μου ως φοιτητής (Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ) μέχρι και σήμερα διδάσκω Φυσική και Μαθηματικά .

Πραγματοποιείται εμπεριστατωμένη, υπεύθυνη και ολοκληρωμένη προετοιμασία μαθητών Γ΄ Λυκείου για τις Πανελλαδικές εξετάσεις στο μάθημα της Φυσικής Προσανατολισμού προκειμένου να εξασφαλιστεί η επιτυχία τους. Ειδικότερα, αναλαμβάνω την προετοιμασία για εισαγωγή μαθητών σε Ιατρική και Πολυτεχνείο. καθώς και αποφοίτων, για τις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Για την καλύτερη προετοιμασία των μαθητών, παρέχεται άριστο εκπαιδευτικό υλικό (πολλά διαγωνίσματα) ενώ παράλληλα γίνεται και χρήση των απαραίτητων εξωσχολικών βιβλίων (βοηθημάτων).Η διδασκαλία προσαρμόζεται στις ιδιαιτερότητες και ανάγκες του κάθε μαθητή.Εμπειρία και στην προετοιμασία μαθητών με μαθησιακές δυσκολίες για προφορικές πανελλαδικές εξετάσεις.
Τιμές λογικές αναλόγως του επιπέδου (Γυμνάσιο, Λύκειο, προετοιμασία πανελλαδικών).

Δυνατότητα μαθημάτων σε όλη την Ελλάδα μέσω Skype/webex/zoom/messenger.

Επιπλέον, υπάρχει δυνατότητα μαθημάτων σε γκρουπ (μέχρι 3 άτομα), με μειωμένη τιμή.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει;
Διαθέτω άριστη μεταδοτικότητα και μεθοδικότητα, πολύ καλή επικοινωνία με τον μαθητή, με αποτέλεσμα να σημειώνει γρήγορα θεαματική βελτίωση στις επιδόσεις του. Η επιτυχία των μαθητών μου αποτελεί την εγγύηση μου ( 3 στους 5 μαθητές μου έγραψαν πάνω από 18,5 στις πανελλαδικές εξετάσεις του 2020 ) .Στόχος μου είναι το μάθημα της Φυσικής και των Μαθηματικών να είναι ευχάριστο και ο μαθητής να αποκομίσει τα μέγιστα. Ειδικά για όσους εξετάζονται πανελλαδικά, οι στέρεες βάσεις και το να έχει λύσει πολλά προβλήματα/ασκήσεις ο μαθητής είναι εχέγγυα για την επιτυχία.

Αγγελιοδότης: Ιδιώτης (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα μέλους (Προφίλ, Αγγελίες))
Τύπος αγγελίας: Προσφορά (Προσφέρω / παραδίδω μαθήματα)

 
X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας Κοινοποίηση

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας