Ελλάδα   >   Ν. Θεσσαλονίκης   >   Θεσσαλονίκη   >   Μαθήματα   >   Διδακτική - Ιδιαίτερα μαθήματα

Ιδιαίτερα Φιλολογικά μαθήματα   (Θεσσαλονίκη)


Κωδικός αγγελίας: 49014-5-40062
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 05-07-2018 14:24:29
Απαντήστε στο: [email protected]   

Καθηγήτρια Φιλολογίας, με εμπειρία, αριστούχος απόφοιτη του ΑΠΘ, παραδίδει μαθήματα σε παιδιά Δημοτικού-Γυμνασίου-Λυκείου. Πλούσιο δωρεάν διδακτικό υλικό, μεταδοτικότητα, μεθοδικότητα και εγγυημένες επιτυχίες. Δίνεται η δυνατότητα σχηματισμού group έως 3 άτομα(6€/άτομο).Ειδικές τιμές σε αδέρφια. Το πρώτο μάθημα παραδίδεται δωρεάν και οι τιμές είναι συζητήσιμες.

Υπάρχει η μεθοδικότητα και σε συνδυασμό με τον τρόπο διδασκαλίας, την μεταδοτικότητα και την υπάρχουσα εμπειρία καλύπτουν τις ανάγκες κάθε μαθητή/τριας.Τα μαθήματα παραδίδονται μαζί με πακετάκια βοηθητικών σημειώσεων ώστε το παιδί να έχει πάντα την καθηγήτρια δίπλα του.Επιπρόσθετα, η ύπαρξη παλαιότερων επιτυχιών αλλά και η πρόοδος που παρουσιάζεται σε κάθε μαθητή/τρια μου είναι μερικοί λόγοι που θα μπορούσαν να κάνουν τους γονείς αλλά και τα ίδια τα παιδιά να μ' εμπιστευτούν. Υπάρχει υπομονή αλλά και επιμονή για την απόκτηση του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.Από τη στιγμή που το πρώτο μάθημα είναι δωρεάν παρέχεται η δυνατότητα γνωριμίας και επαφής με μένα και με τον τρόπο διδασκαλίας μου χωρίς να έχει ο γονιός να χάσει κάτι.

Καταχωρητής: (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα χρήστη (Προφίλ, Αγγελίες, Σχόλια))

Ιδιαίτερα Φιλολογικά μαθήματα Θεσσαλονίκη νομού Θεσσαλονίκης, Μακεδονία Διδακτική - Ιδιαίτερα μαθήματα Μαθήματα (φωτογραφία 1)
© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Τύπος αγγελίας: Προσφορά

X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας