Ελλάδα   >   Ν. Αττικής - Αθηνών   >   Γλυφαδα   >   Μαθήματα   >   Μαθήματα ξένων γλωσσών

Ιδιαίτερα αγγλικών για σπουδαστές στο ΔΗΜΟΣΙΟ ΙΕΚ (Γλυφαδα)€ 10   (Γλυφαδα)


Κωδικός αγγελίας: 61729-5-54860
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 25-10-2019 19:28:45
Απαντήστε στο: [email protected]   

Ιδιαίτερα αγγλικών για σπουδαστές στο ΔΗΜΟΣΙΟ ΙΕΚ (Γλυφαδα) Γλυφαδα νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Μαθήματα ξένων γλωσσών Μαθήματα (φωτογραφία 1)

© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Ιδιαίτερα αγγλικών για σπουδαστές στο ΔΗΜΟΣΙΟ ΙΕΚ (Γλυφαδα) Γλυφαδα νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Μαθήματα ξένων γλωσσών Μαθήματα (μικρογραφία 1)
Ιδιαίτερα αγγλικών για σπουδαστές στο ΔΗΜΟΣΙΟ ΙΕΚ (Γλυφαδα) Γλυφαδα νομού Αττικής - Αθηνών, Αττική Μαθήματα ξένων γλωσσών Μαθήματα (μικρογραφία 2)

Ιδιαίτερα αγγλικών για σπουδαστές στο ΔΗΜΟΣΙΟ ΙΕΚ (Γλυφαδα, από έμπειρη και ενθουσιώδη καθηγήτρια, Διδάκτορα πανεπιστημίου του Λονδίνου, με 20ετή πείρα σε πανεπιστήμια, κολέγια και σχολεία Βρετανίας και Ελλάδος. Γνώστρια των εξετάσεων και των πρότζεκτ που σχετίζονται με την εν λόγω σχολή. Επίσης, προετοιμασία για όλα τα επίπεδα ΑΣΕΠ. Φωτοτυπίες και προσωπικές σημειώσεις ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε μαθητή, κατ' οίκον εργασία και τεστ, λεπτομερείς παρατηρήσεις και βαθμολόγηση. Μεταδοτικότητα και φιλικό κλίμα, υποστήριξη και ενθάρρυνση του μαθητή, αλλά και απόλυτα ειλικρινής και τακτική ενημέρωση σχετικά με τις αδυναμίες και την πρόοδό του. Αναλαμβάνονται μόνο σοβαροί και συνεργάσιμοι μαθητές και υποψήφιοι, αποφασισμένοι να επιτύχουν.

Αγγελιοδότης: Ιδιώτης (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα μέλους (Προφίλ, Αγγελίες))
Τύπος αγγελίας: Προσφορά (Προσφέρω / παραδίδω μαθήματα)

 
X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας Κοινοποίηση

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας