Ελλάδα   >   Ν. Ηρακλείου   >   Ηράκλειο   >   Εργασία   >   Οδηγοί - Χειριστές μηχανημάτων

Για συνεργασία από όλη την Ελλάδα Έλληνες οδηγεί€ 2   (Ηράκλειο)


Κωδικός αγγελίας: 78708-4-56909
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 14-12-2017 20:54:42
Απαντήστε στο: [email protected]   

Zητούμε συνεργασία από όλη την Ελλάδα 50-100 οδηγεί
Εταιρεία Καρατζιάς διεθνών Μεταφορών
Αναζητώ από όλη την Ελλάδα Έλληνες οδηγεί με δικό τους φορτηγό με συρόμενη Καρότσα με έδρα την Ολλανδία και παράτημα στην Αλεξανδρούπολη.
Έχουμε περίπου 500 προσφορες για δρομόλια την ημερα μέσα στην Ευρώπη και εκτος Ευρώπης.
Εμείς είμαστε Εταιρεία Μεταφορών και ασχολούμαστε με μεταφορές που έχουμε συνεργασία με πολλές Επιχείρηση και Εταιρείες που να μεταφορουνε διαφορα εμπορεύματα με δραστηριότητες σε όλα τα Κράτη της Ευρώπης και εκτος Ευρώπης.Εμείς θα σας δίνουμε τα δρομολόγια που πρόκεται να κάνετε, όρεξη να έχετε να δουλεύετε χωρίς δουλειά δεν πρόκεται να μείνετε.
Αν εχετε δικο σας φορτηγο τοτε πλιρονετε με το χιλιομετρο. Η τιμι το χιλιομετρο κσεκιναι απο 0,60 - 0,90 λεπτα αυτο εξαρταται απο την εταιρια που θα μας φορτώσει τι θα μας φορτοσι και για που θα παμε να ξεφορτώσουμε αυτο ισχυ οπου και να παμε να φορτώσουμε παντα πληρωνουν με το χιλιομετρο .Προς το παρόν τα φορτηγά μας δουλεύουνε μες την Ευρώπη. Όπως Γερμανία, Ολλανδία, Βέλγιο,Αυστρία, Ιταλία,Ελβετία,Γαλλία. Και Ελλάδα.Για τον λόγο αυτόν ζητούμε οδηγούς με δικό τους φορτηγό από όλη την Ελλάδα. Εχουμε παρα πολλα δρομολγια απο Γερμανια για Ελλαδα.
Εμείς θα σας δίνουμε τα δρομολόγια που πρόκεται να κάνετε, όρεξη να έχετε να δουλεύετε χωρίς δουλειά δεν πρόκεται να μείνετε.
Εχής καλο συρόμενο φορτηγό και δεν εχής δουλειά.Σου προσφέρου με ασταμάτητη δουλειά και τα Σάββατα για όλο τον χρόνο Στην Ευρώπη και εκτος ευρώπης.
Με τιμή
Διαθνείς Εταιρία Μεταφορών. Καρατζιάς

Προσφέρω θέση εργασίας με μισθό 2 ευρώ
Με σύναψη συμβολαίου
Καταχωρητής: Επαγγελματίας / Επιχείρηση (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα χρήστη (Προφίλ, Αγγελίες, Σχόλια))

Τύπος αγγελίας: Προσφορά

X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας