Ελλάδα   >   Ν. Θεσσαλονίκης   >   Θεσσαλονίκη   >   Μαθήματα   >   Διδακτική - Ιδιαίτερα μαθήματα

ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟΥ€ 5   (Θεσσαλονίκη)


Κωδικός αγγελίας: 61940-5-63477
Αποθήκευση στις αγαπημένες
Ημερομηνία καταχώρησης: 07-10-2019 10:11:57
Απαντήστε χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα

Φιλόλογος με Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών στη Νεοελληνική Γλώσσα και τη Λογοτεχνία και με Φροντιστηριακή διδακτική εμπειρία παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου μέσω διαδικτύου.

ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΩΡΕΑΝ!!!

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ;

1. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ: Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα μαθήματα από την άνεση του σπιτιού σας, σε ώρες που θα καθοριστούν έπειτα από συνεννόηση με τον καθηγητή. Το υλικό των μαθημάτων παρέχεται σε αρχεία word και pdf. Επιπλέον με την καθοδήγηση του καθηγητή έχετε πρόσβαση σε αρκετές ηλεκτρονικές πηγές με πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό.

2. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: Δεν υπάρχει καμία έκπτωση στην ποιότητα των μαθημάτων σε σχέση με τον παραδοσιακό τρόπο διδασκαλίας. Αντιθέτως το μάθημα μπορεί να γίνει ακόμα πιο ενδιαφέρον με τη βοήθεια της τεχνολογίας και των μέσων που αυτή προσφέρει.

3. ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΕΧΕΙ ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ: Τα ιδιαίτερα διαδικτυακά μαθήματα καταργούν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι απομακρυσμένων περιοχών αναφορικά με την εκπαίδευση των παιδιών τους. Πλέον όλοι οι μαθητές, όσο μακριά και αν μένουν, μπορούν να απολαύσουν το πλεονέκτημα ενός ιδιαίτερου μαθήματος και να προετοιμαστούν σωστά για την εισαγωγή τους στις πανεπιστημιακές σχολές της επιλογής τους.

4. ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ: Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της μεθόδου είναι το χαμηλότερο κόστος των μαθημάτων, το οποίο οφείλεται στην αφαίρεση των εξόδων μετακίνησης. Τα διαδικτυακά μαθήματα είναι 50% πιο οικονομικά σε σχέση με τον παραδοσιακό τρόπο διδασκαλίας.

ΜΕΘΟΔΟΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ:

Στην αρχή του μαθήματος, ο μαθητής εξετάζεται στην ύλη του προηγούμενου μαθήματος. Παραδίδεται η νέα ύλη. Επίλυση αποριών και πρακτική εξάσκηση για εμπέδωση της ύλης. Ανάθεση εργασιών για το επόμενο μάθημα.
Αποστολή στον γονέα ενημερωτικού δελτίου σχετικά με τη διδαχθείσα ύλη και την πρόοδο του μαθητή.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΜΑΘΗΤΗ:

Η αξιολόγηση του μαθητή γίνεται μέσω συχνών διαγωνισμάτων. Συγκεκριμένα στο τέλος κάθε κεφαλαίου πραγματοποιείται διαγώνισμα. Ο καθηγητής αποστέλλει στον γονέα το διαγώνισμα και ο μαθητής το γράφει με την επίβλεψη του γονέα ή του κηδεμόνα. Για τυχόν απορίες πάνω στα θέματα, ο μαθητής μπορεί να καλέσει τον καθηγητή είτε στο τηλέφωνό του είτε διαδικτυακά. Μόλις ολοκληρωθεί η γραπτή εξέταση, ο μαθητής αποστέλλει το διαγώνισμα στον καθηγητή μέσω e-mail. Στο επόμενο μάθημα ο καθηγητής θα παρουσιάσει το διορθωμένο διαγώνισμα στον μαθητή και θα συζητήσουν τα λάθη του και τις δυσκολίες τις οποίες αντιμετώπισε.-----> ΕΙΔΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΑΝΩ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ


--> ΚΑΛΥΨΗ ΜΑΘΗΣΙΑΚΩΝ ΚΕΝΩΝ
--> ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ
--> ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΟΔΟΥ
--> ΔΩΡΕΑΝ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ (ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ, ΑΣΚΗΣΕΙΣ)


------> ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ
ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

ΕΠΙΤΥΧΟΥΣΑ 2019:

>Εύα Σ. από Θεσσαλονίκη (μαθήματα μέσω Skype): 19,082
-Έκθεση: 18,8
-Αρχαία: 18,6
-Ιστορία: 19,2
-Λατινικά: 20


ΤΗΛEΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6986687897
E-MAIL: [email protected]

Καταχωρητής: Ιδιώτης (Εγγεγραμμένος χρήστης → Καρτέλα χρήστη (Προφίλ, Αγγελίες, Σχόλια))

ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟΥ Θεσσαλονίκη νομού Θεσσαλονίκης, Μακεδονία Διδακτική - Ιδιαίτερα μαθήματα Μαθήματα (φωτογραφία 1)
© Έλεγχος γνησιότητας φωτογραφίας - Περιστροφή

Τύπος αγγελίας: Προσφορά

X Διαγραφή αγγελίας Σήμανση / αναφορά αγγελίας
Απαντήστε στον καταχωρητή της αγγελίας: 

→  Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλείς συναλλαγές  ←

Προσθήκη νέας δωρεάν αγγελίας